HomeHumorVrouw mag gratis winkelen in de Jumbo en verplettert alle records

Vrouw mag gratis winkelen in de Jumbo en verplettert alle records

Heb je er wel eens over nagedacht wat je zou doen wanneer je een minuut gratis mag winkelen in een supermarkt? De meeste mensen hebben wel een idee, maar als je er daadwerkelijk staat is het toch anders. Want die minuut is sneller voorbij dan je denkt.

Gratis winkelen

Geef maar toe: het eerste dat in je opkomt bij gratis winkelen zijn dure producten. Weinig mensen denken aan een kar vol met muntdrop en cheetos. Op de een of andere manier is de gedachte dat je het ‘eruit moet halen’.

Dat gebeurt ook vaak bij all-you-can-eat restaurants. Mensen proppen zichzelf mutjevol in de veronderstelling dat ze zich misselijk moeten kanen om te kunnen winnen van het restaurant. Is misschien gewoon een cultuurdingetje ofzo. En zo werkt dat ook bij Nederlanders die gratis mogen winkelen: zoveel mogelijk in die kar pleuren om met een zo groot mogelijke buit in je wagen te stappen.

Nooit eerder vertoond

Maar ja, hoe pak je dat nou het meest snugger aan? Daar bestaan verschillende manieren voor. Je kunt rennen, of tactisch op je doel af lopen. De mogelijkheden zijn eindeloos als je gratis mag shoppen.

Een vrouw die zestig seconden lang gratis winkelen had gewonnen bij de Jumbo in Alphen aan den Rijn, heeft het aangepakt zoals nooit eerder vertoond. Wat ze precies deed is niet in woorden uit te drukken, maar gelukkig kun je de video bekijken. Een ding is zeker: Wat een baas.

 

@tvmomentjes

Dame haalt topscore met minuut gratis winkelen

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit: