HomeHumorDeze dame helpt haar mannelijke klanten wel héél erg goed

Deze dame helpt haar mannelijke klanten wel héél erg goed

Mannen staan over het algemeen niet bekend dat ze graag gaan winkelen. Het is dus wel prettig als je als man zijnde gewoon advies krijgt over wat nou goed zit en staat. Dat kun je dan bijvoorbeeld aan het winkelpersoneel vragen. In dit geval was er een wel héél behulpzame verkoopster.

Advies

Als man zijnde is het prettig als je advies kunt krijgen in het kopen van kleding. Normaal komt dat advies van het vrouwtje, maar het is ook wel eens goed om een onafhankelijke blik te laten kijken naar jouw kleding. De mannen in dit filmpje waren dan ook benieuwd naar het advies dat de verkoopster voor ze had.

Die verkoopster is alleen wel heel erg complimenteus en flirterig. Ze komt zelfs even kijken in het pashokje. Het is natuurlijk allemaal één grote grap en de mannen zijn ervan op de hoogte, maar de vrouwen niet. Die zien met lede ogen aan hoe een knappe dame aan de haal gaat met hun vent. Deze grap hadden ze bij dit stelletje uit moeten halen, dat was oorlog geweest.

De meeste dames konden het natuurlijk niet waarderen en trokken hun mond open, of gingen kijken waar hun vent bleef. Ondanks dat het een grap is, zullen deze mannen waarschijnlijk wel gewoon een nachtje op de bank moeten doorbrengen. Het is wel een oud filmpje, maar het blijft prachtig. Check de beelden hieronder.

Meer van dit: