HomeWTF?!Man leert vrouw in coma kennen en krijgt kinderen

Man leert vrouw in coma kennen en krijgt kinderen

Een gozer raakte in coma en leefde een compleet nieuw leven in zijn hoofd. Hij had een nieuwe vrouw, kinderen en voelde zich de gelukkigste kerel op aarde. Toen hij uit zijn coma ontwaakte, wilde hij niets liever dan terug naar zijn nieuwe familie.

In coma raken

Als iemand in coma raakt, dan wil dat zeggen dat die persoon in een toestand van diepe bewusteloosheid zit. In de meeste gevallen zijn mensen in coma niet in staat om te reageren op externe dingen. Toch is er wel een vorm van hersenactiviteit, maar hoe een coma voelt en of je wat ervaart, is (nog) niet te bewijzen.

Een gozer uit Amerika heeft echter een ander verhaal. Hij verklaart namelijk dat hij een compleet nieuw leven leefde in zijn onderbewustzijn. Na een ongeval kwam de man in een coma terecht. Naar eigen zeggen leefde hij jaren en jaren in een comadroom. Hij kwam eruit doordat hij besefte dat een lamp in zijn huis een beetje vreemd was.

Compleet nieuw leven

In zijn comadroom ontmoette hij een prachtige dame. Hij zei: “Ze liet mijn hart overslaan en mijn gezicht rood worden. Ze was mooi én sexy tegelijk“. Hij moest behoorlijk hard voor haar knokken want ze toonde niet direct interesse.

Na twee jaar vroeg hij haar ten huwelijk en trouwden ze. Vrijwel direct daarna raakte ze zwanger en kregen ze een dochter. Toen zijn dochter twee was, verwelkomden ze een zoon. Die zoon bracht ongelofelijke veel plezier in zijn leven.

Na een jaar of 10 viel hem ineens op dat er iets raars was met de lamp in zijn woonkamer. Hij begreep maar niet wat er mis mee was, maar uiteindelijk viel het kwartje. “Die lamp is niet echt, het huis is niet echt, mijn vrouw is niet echt en zelfs zijn kinderen zijn niet echt”.

Terwijl hij doorkreeg dat alles om hem heen onwerkelijk was, begon het te vervagen. Hij begon stemmen te horen en vreemde geluiden. Hij begon zelfs pijn te voelen en ontwaakte ineens uit zijn coma.

Hij mist ze

De coma, die niet meer dan een paar dagen duurde, had de man een heel nieuw leven gegeven. Toen hij eenmaal begreep wat er was gebeurd, en dat dus alles één grote comadroom was, was hij stuk van verdriet.

Hij voelde zich drie jaar ongelofelijk depressief. Hij rouwde om het verlies van zijn vrouw en kinderen en vond het nog erger dat ze überhaupt nooit hadden bestaan. Hij werd voor gek verklaard door de mensen om hem heen.

Hij huilt zichzelf soms in slaap, maar ziet héél soms toch zijn zoon in zijn dromen nog. Meestal is dat maar een glimp van wat hij zich herinnerde en hij kan helaas nooit verstaan wat zijn zoontje hem probeert te vertellen. Een behoorlijk triest verhaal wel…

Meer van dit: