HomeHumorGelukzoeker verstopt zich in verkeerde vrachtwagen en belandt onbedoeld in Rusland

Gelukzoeker verstopt zich in verkeerde vrachtwagen en belandt onbedoeld in Rusland

Een illegale immigrant wilde graag een beter leven en besloot zij geluk te beproeven. Hij klom een vrachtwagen in om zo in Europa terecht te komen. Het maakte hem niet echt uit waar, dus klom hij een willekeurige vrachtwagen in om zich te verstoppen. Bij aankomst bleek hij toch een foutje gemaakt te hebben.

Vervagende grenzen

In een wereld vol vervagende grenzen zijn er een hoop mensen die denken dat ze het ergens anders beter hebben. Mensen die gewoon op geluk eens gaan kijken in een ander land, worden gelukszoekers genoemd.

Gelukszoekers uit verre landen zijn op zoek naar de voordelen van Europa, en niet de veiligheid. Om die reden zijn ze meestal illegaal en moeten ze dus iets bedenken om ongezien binnen te komen. Vrachtwagen chauffeurs zijn daar vaak de dupe van, omdat ze zich veel in vrachtwagens verstoppen.

Naar Europa

Het maakt ze niet zo veel uit waar ze terecht komen, als het maar in Europa is. Uiteindelijk hopen de meeste dan terecht te komen in de landen waar ze het goed voor elkaar hebben. Eigenlijk is er maar 1 land waar je als gelukszoeker momenteel écht niet terecht wil komen.

Dat land is Rusland, waar ze misschien nog wel slechter af zijn dan waar ze vandaan komen. De kerel in het filmpje hieronder was blij dat hij was aangekomen, maar minder blij toen hij erachter kwam dat hij in Rusland zat. Hij springt ontzettend gelukkig uit de wagen, maar zijn gezicht vertrekt meteen als hij hoort waar hij zit. Wordt weer een lange stiekeme rit om weg te komen, vriend!

@burnthealgorithm

#fail #4up #funnyvideo #funnymoments #foryoupage #fyp #foryourpage #fails #funny #foryou #foryou #joke #men

♬ original sound – Burn The Algorithm

Meer van dit: