HomeTelevisieKijkers van 'Mr Frank Visser' gaan stuk om kikkervriend Annelies

Kijkers van ‘Mr Frank Visser’ gaan stuk om kikkervriend Annelies

Als je aan Eindhoven denkt dan denk je al snel aan Brabantse gezelligheid. Toch bewijzen Wim en Annelies, samen met buurvrouw Marga, het tegendeel. De buren liggen al jaren met elkaar in de clinch en er lijkt geen einde te komen aan de ellende. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat de hulp van Mr. Frank Visser doet uitspraak wordt ingeroepen. 

De kikkerbeelden van Annelies

Wim en Annelies hebben geen goed woord meer over Marga te vertellen. Het is allemaal begonnen met de camera van buurvrouw Marga.

Marga heeft namelijk een camera op haar vensterbank geïnstalleerd, waarvan ze zegt dat hij niet aangesloten is, wel dom om op televisie te vertellen want dan is het hele nut van die camera weg, maar goed. Toch zijn de buren ervan overtuigd dat ze geregeld het lichtje van de camera zien knipperen.

Het blijft niet alleen bij de camera: Buurvrouw Marga blijkt namelijk ook een gluurder te zijn, de schutting is van slechte kwaliteit, er is sprake van geluidsoverlast en er is een lekkage. De lekkage is het grootste kantelpunt in de relatie van de buren. Annelies en Wim zijn er namelijk van overtuigd dat de lekkage veroorzaakt wordt door de partytent van Marga.

Ronduit verschrikkelijk want de wateroverlast beschadigd alle kikkerbeeldjes van Annelies. Zelf is ze daar erg emotioneel over: “Kikkers geven mij kracht om positief te blijven”, “Ik heb gehuild. Het doet heel veel pijn.” 

De uitspraak

De kijkers kunnen niet wachten op het oordeel van Mr. Frank Visser. Toch is de rechter de grootste afwezige tijdens de show. Hij wordt namelijk tijdens deze uitzending vervangen door collega Bart Beuving. Op X is het gemis van de rechter al snel middelpunt van discussie.

Bart Beuving werpt zich uiteindelijk op de zaak en geeft al snel zijn bindende advies. Wim mag alleen op vaste tijden klussen en de buren moeten samen de kosten delen voor een nieuwe schutting.

Ondanks dat het probleem hiermee opgelost lijkt te zijn, willen de buren nog steeds niks van elkaar weten. Ze weigeren elkaar ook na de uitspraak een hand te geven. Erg verkikkerd zullen ze dus nooit meer worden van elkaar.

Meer van dit: