HomeTelevisieMr. Frank Visser Kijkers gaan stuk om Dirk, die 'tokkie-buurtkroeg' runt op...

Mr. Frank Visser Kijkers gaan stuk om Dirk, die ’tokkie-buurtkroeg’ runt op de stoep voor zijn huis

Kijkers van Mr. Frank Visser hebben genoten van de laatste aflevering. Hierin zagen ze hoe buurman Dirk zijn eigen tokkie-buurtkroeg runt op de stoep voor zijn huis, en daar het kwaad niet van inzag. Je zou het maar onder je hebben wonen.

Onenigheidjes

Mr. Frank Visser zou niet zo succesvol zijn als iedereen elkaar zo ontzettend aardig zou vinden. Kijkers genieten al jaren van de zinloze ruzies en discussies in het programma.

Honderden duizenden mensen stemmen iedere week af op Mr Frank Visser en zijn kompaan Viktor Brand. Niet omdat ze fan zijn, maar om te zien wat voor gekkies er nu weer in het programma op komen draven. Deze keer ging het om Francis en haar onderbuurman Dirk, die zijn eigen buurtkroeg voor tokkies runt.

Werkplaats

Toegegeven, de buurtkroeg is eigenlijk de werkplaats van Dirk, maar wordt niet echt zo gebruikt. Dag in dag uit komen er mensen bij hem langs om lekker op het zelfgemaakte terrasje aan straat wat drankjes te nuttigen. Je kunt je voorstellen dat deze mensen, met meer dan genoeg tijd, niet echt een boodschap hebben aan wat de omgeving van ze vindt.

De kijker gaat helemaal stuk om de situatie en kiest dan ook partij voor Francis. Hoewel zij ook dingen uithaalde die niet helemaal door de beugel konden, trok ze uiteindelijk wel aan het langste eind.

Zien hoe de buurtkroeg van Dirk eruitzag? Check dan de beelden hieronder

Meer van dit: