HomeTelevisieBuurvrouw Tatiana laat haar bips zien tijdens ruzietje in Mr. Frank Visser...

Buurvrouw Tatiana laat haar bips zien tijdens ruzietje in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Het was weer eens ouderwets genieten voor de kijkers die naar ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’ zaten te kijken. Tijdens en na afloop van het programma ging het helemaal los om de buren uit Schiedam, die ruzie hadden om een coniferenhaag.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Mr. Frank Visser doet al jaren uitspraak in burenruzies in Nederland. Dit wordt dan gefilmd en op televisie vertoond als programma. Vroeger noemde we dat de rijdende rechter maar na een doorstart op een andere zender, heet het nu gewoon ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’.

Ondanks dat de naam van het programma veranderd is, zijn de burenruzies nog steeds hetzelfde. Het programma staat erom bekend om ruzies op te zoeken die eigenlijk helemaal nergens over gaan. Het is voor de kijker natuurlijk leuker om te kijken naar luchtige onzin, dan naar diepgaande rechten en wetten. Het programma produceert dan ook al jaar in jaar uit de meest hilarische fragmenten.

Ruzie in Schiedam

Dit keer heeft het programma een stel buren in Schiedam gevonden. Het gaat om twee vrouwen op leeftijd die ruzie maken om een coniferenhaag. De één verweet de ander ervan de haag kapot gemaakt te hebben en dat leidde tot een hoop onenigheid tussen de twee. Dat werd uiteindelijk zo gek dat buurvrouw Tatiana zelfs haar blote kont liet zien tijdens een ruzietje.

Met een heerlijk accent bekvechten de dames het met elkaar uit. Joyce verwijt Tatiana ervan dat ze haar heg kapot heeft gesnoeid en Tatiana is het op haar beurt beu dat Joyce zich constant met haar bemoeit.

Uiteindelijk gaat  die ruzie natuurlijk helemaal nergens over, maar de dames eisen een schadevergoeding en een contactverbod.

De kijkers gingen ondertussen helemaal los. Het stroomde reacties op social media en het lijkt erop alsof mensen weer als vanouds hebben kunnen genieten van een burenruzie om niks.

In de beelden hieronder is een samenvatting van de aflevering te zien. Zet het geluid maar lekker hard, want als je een liefhebber bent van deze site dan ga je zéker van dit filmpje genieten!

Meer van dit: