HomeWTF?!Bovenbuurman wordt helemaal knetter door oppashond van de buren

Bovenbuurman wordt helemaal knetter door oppashond van de buren

Wanneer je in de stad woont, heb je vaak te maken met directe buren. Vooral in flats en rijtjeshuizen kun je weleens last ervaren van buren. Een goede buur toont begrip en compassie. Een vervelende buur gaat keurig verhaal halen, maar dan zijn er ook nog horrorburen, zoals deze bovenbuurman.

Oppashond

Het kan hartstikke leuk zijn om een paar weken op iemands hond te passen. Toch is niet iedereen even blij wanneer je zo’n oppashond in huis hebt. Als het hondje zijn baasje mist, kan het gaan janken. Natuurlijk kan het irritant zijn als je buren ineens een hond hebben die continu zit te janken, maar in dit geval viel het allemaal reuze mee.

Deze boze buurman werd helemaal knettergek omdat zijn benedenburen een hondje hadden. Hij appt boos dat ze toestemming aan hem hadden moeten vragen, en besluit om vervolgstappen te gaan nemen. Ondanks dat het hondje maar drie keer geblaft had, vindt de man dat ze haar maar een muilkorf om moeten doen. Dit is weer het typische voorbeeld van iemand die alleen maar aan zichzelf kan denken. Het gesprek is hieronder te lezen.

Het gesprek

Meer van dit: