HomeGekkiesHet is weer vakantieseizoen dus hotelgangers strijden om klokslag 08:00 voor het...

Het is weer vakantieseizoen dus hotelgangers strijden om klokslag 08:00 voor het beste bedje

Mei is van start dus dat betekent dat het vakantieseizoen ook weer is begonnen. De meeste mensen gaan op vakantie om heerlijk te kunnen ontspannen. Toch is het in sommige hotels een eeuwigdurende strijd om het beste bedje. Tiktokker Thomas Clifford maakte er wat beelden van.

Bedje reserveren

In grote hotels zijn er vaak te weinig bedjes bij het zwembad om iedereen op te kunnen laten liggen. Dat kan voor vreemde taferelen zorgen want er zijn altijd mensen die dan wat te kort komen. De mensen die bang zijn om wat te kort te komen, strijden iedere ochtend om de beste bedjes.

Vroeger kwam je gewoon en ging je weer maar tegenwoordig is het zo druk in de hotels dat er letterlijk nooit bedjes vrij zijn. Je weet dat een bedje bezet is omdat er een handdoek op ligt. Dat er niemand bij in de buurt is, is geen reden om het bedje af te pakken. Egoïstische hotelgasten leggen dus ’s ochtends al een handdoek op het bedje om zo de hele dag te kunnen chillen.

Strijden

Omdat steeds meer mensen bedjes gingen reserveren, kwam er steeds meer strijd. Dat werd zelfs zo gek dat hotels echt regels moesten gaan maken voor de knuppels die ’s morgens vroeg al zo moeilijk doen. Voor het hotel van Tiktokker Thomas was de regel dat je pas vanaf 08:00 je handdoekjes weg mag leggen. Reden genoeg om er dus op tijd bij te zijn.

Gek als ze zijn, staan ze al om 07:45 paraat om de handdoekjes weg te leggen. Wanneer het dan 08:00 is, sprinten ze als bezetenen naar de beste plekjes toe. Toch wel kansloos om zo van je vakantie te moeten genieten, maar als jij het niet doet, dan doet een ander het wel. Op de beelden hieronder zie je hoe dat er in zo’n groot hotel aan toe gaat.

@thomaswclifford

Replying to @The Bully Hunter I hope this works for you haha!! #holiday #sunbenwars #tenerife #travel #funny #fyp

♬ Wacky Races – TV Themes

Via: SGXL

Meer van dit: