HomeWTF?!Gezin uit aflevering van Steenrijk, Straatarm op heterdaad betrapt

Gezin uit aflevering van Steenrijk, Straatarm op heterdaad betrapt

Het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm is bij veel mensen bekend. In dit SBS-programma ruilen twee gezinnen van levensstijl voor een week. Het ene gezin is steenrijk en het andere gezin heeft geen geld. Het ruilen van hun bestedingspatroon leidt tot ontroerende televisie.

Ophef

Recent is er ophef ontstaan over het programma. Familieleden van een arm gezin hebben beweerd dat het onderzoek niet goed is gedaan. Er is steeds meer twijfel ontstaan over de authenticiteit van het programma, omdat de meeste rijke gezinnen niet willen dat heel Nederland weet dat ze zo veel geld hebben.

In deze aflevering kwam de vlogfamilie ‘De Hollies’ voorbij. Samantha en haar dochter Shirley (10) moeten rondkomen van 80 euro per week. Het was ontroerende televisie, maar er is nu twijfel ontstaan over de echtheid van dit gezin. Het juicekanaal Reality.FBI heeft gemeld dat deze rijke familie Holla namelijk in te huren is voor acteerwerk.

Acteurs

Er zijn eerder ook gevallen geweest waarbij ‘steenrijke’ gezinnen een gigantisch huurhuis hadden afgehuurd voor het programma. Dit roept de vraag op of het programma wel echt is of dat er acteurs worden ingezet. De armere gezinnen kunnen ineens winkelen zonder zich zorgen te hoeven maken over de uitgaven, terwijl de rijkere gezinnen het niet gewend zijn om zonder geld te leven.

In ieder geval blijft Steenrijk, Straatarm een populair televisieprogramma dat ontroerende televisie oplevert. Echter, door recente ophef en twijfel over de authenticiteit van het programma, zal het wellicht anders bekeken worden door sommige kijkers. Wat denken jullie? Ophef om niks of is het gewoon weer een knap staaltje werk van de programmamakers.

Via Trendnieuws

Meer van dit