HomeWTF?!Geert wint 51.600,- euro door Het geluid van Qmusic te raden

Geert wint 51.600,- euro door Het geluid van Qmusic te raden

Het geluid is een format van Qmusic dat het al jaren goed doet. Er zijn dan ook mensen stinkend rijk geworden van het raden van het geluid. Vanochtend was het de beurt aan Geert, die maar liefst €51.600,- euro won door het geluid te raden!

Het geluid

Het geluid is een format waarbij Qmusic een klein onderdeel van een bekend geluid laat horen. Dit fragmentje heeft verder geen enkele context behalve dan dat het een geluid zou moeten zijn wat iedereen wel een keer gehoord zou kunnen hebben.

Het te winnen bedrag wordt iedere keer hoger wanneer iemand het geluid niet goed weet te raden. De teller van dit jaar stond inmiddels op €51.600,-. Het geluid zou dit jaar niet te raden zijn maar het was Geert die er met de hoofdprijs vandoor ging!

Slechte hints

Wanneer het geluid een tijdje niet geraden wordt, komen er hints vanuit het programma. Deze hints bleken achteraf wel heel erg vergezocht. Zo waren er hints over een accordeon, origami en schildpadden. Als er geen lampje gaat branden dan hoef je je niet te schamen want het waren 490 foute antwoorden die de prijzenpot zo hoog maakte. Toch leuk om een gokje te wagen als je geld nodig hebt!

In het onderstaande fragment kun je zien hoe het er vanochtend aan toe ging. Evenals hoe het geluid tot stand kwam. De frustratie was verder wel vrij hoog omdat het volgens velen niet perse een geluid is dat iedereen zou moeten kunnen herkennen. Wat vind jij? Oordeel zelf!

Meer van dit: