HomeWTF?!Hélène Hendriks tovert met haar shirtje in oranjezomer: "Worden we belazerd ofzo"

Hélène Hendriks tovert met haar shirtje in oranjezomer: “Worden we belazerd ofzo”

SBS6 heeft de Oranjezomer weer op de buis gebracht. Goed nieuws voor alle voetballiefhebbers dus, maar het beste nieuws is misschien nog wel dat Hélène Hendriks het programma presenteert. De dame is ongelofelijk populair bij voetbalminnend Nederland, en wist meteen al de nodige discussie op gang te krijgen.

De oranjezomer

De Oranjezomer is de afgelopen jaren wisselend populair geweest en ook de kijkcijfers van dit jaar lijken nog ietwat tegen te vallen. Mevrouw Hendriks heeft echter, waarschijnlijk niet eens bewust, wat meer aandacht voor het programma weten te krijgen door de grote T-shirt-truc te doen. Ze opende de uitzending in een prachtig groen shirtje maar later had ze ineens een identiek roze shirtje aan.

De verwarring was best groot onder de kijkers, want die zaten gewoon naar de live-uitzending te kijken. Toen ze ineens tóch weer een groen shirtje aan had, kwam de discussie op gang. Twitter stond vol met reacties als: “Hoe kan dit op live televisie?” Worden we belazerd ofzo?”. Ook zijn er mensen die het idee kregen dat ze gek werden.

Montage

Het was even verwarrend voor een hele hoop kijkers. Het komt vaker voor dat de regie wat beelden verknipt en verplakt maar in een live uitzending was het toch even wennen voor de meeste mensen…. Of worden we nu toch belazerd waar we bijstaan? Het bracht in ieder geval de discussie flink op gang.

Meer van dit: