HomeWTF?!Meer bewijs dat Lang Leve de Liefde in scène wordt gezet, let...

Meer bewijs dat Lang Leve de Liefde in scène wordt gezet, let op deze man

Lang Leve de Liefde is één van de meest populaire televisieprogramma’s van ons land. Honderden duizenden mensen kijken de afleveringen en in totaal zien miljoenen mensen de fragmenten voorbijkomen. Nu lijkt wel duidelijk waar dat succes dan precies vandaan komt.

In scène gezet

Afgelopen tijd zagen we heel vaak dat programma’s in scène worden gezet. Dat moet ook haast wel want steeds minder mensen gaan tegenwoordig voor de televisie zitten. Bij Steenrijk, Straatarm maken ze bijvoorbeeld al gebruik van huur accommodaties en bij programma’s als first dates, spelen ze met de nabewerking.

Veel mensen dachten dat Lang Leve de Liefde nog één van de weinige programma’s was waar niet mee werd geklooid. Niets blijkt helaas minder waar want ineens dook dit fragment op, waarbij er overduidelijk geknipt is om een gesprek anders te laten lopen. Omdat er mensen waren die zich hier flink aan irriteerden, zijn die op onderzoek uitgegaan.

Acteurs in Lang Leve de Liefde

Al gauw kwam men bij de vent van de foto hierboven uit. Deze gozer heet Ad en die is te boeken als figurant. Hij deed ook mee aan andere programma’s als figurant. Ook worden er de laatste tijd veel Tiktokkers ingezet, die het programma wat meer aandacht moeten geven.

Dat blijkt overigens wel te lukken want die Tiktokkers wippen wat af in het programma. We weten allemaal dat wippen goed scoort en dat zal dan ook vast meespelen in de selectie van de programmamakers. Kijkers vinden het jammer dat ze nu ook dit programma niet meer blindelings kunnen vertrouwen maar geven ook aan dat ze er niet minder om gaan kijken.

Bron: Reality_FBI op Instagram

Meer van dit: