HomeTelevisieKijkers worden 'crazy' van B&B Vol Liefde deelnemer 'Sicke Suus'

Kijkers worden ‘crazy’ van B&B Vol Liefde deelnemer ‘Sicke Suus’

Meedoen aan het programma B&B Vol Liefde kan best wel spannend zijn. Niet alleen omdat je op bezoek gaat bij je potentiële nieuwe liefde, maar ook omdat heel Nederland een oordeel over je gaat vellen. Die spanning sloeg voor Suus om in enthousiasme, maar de kijkers konden dat niet echt waarderen.

Op bezoek bij Bram

Suus heeft zichzelf opgegeven voor Bram, die in zweden woont. Hij heeft daar een soort biologische camping, waar hij zijn dames ontvangt. Als hij zijn volgende date mag ontvangen, moet hij haar eerst even ophalen met zijn oude vertrouwde busje. Meteen bij aankomst, gaat Suus helemaal los. Ze was naar eigen zeggen super ‘stoked’ toen ze bram zag.

Bram gaat eerst lekker mee in haar energie, maar komt er al gauw achter dat Suus energie voor tien heeft. Binnen een minuut ramt ze er zo’n 20 Engelse ‘catchfrases’ uit, die Bram ook opgemerkt heeft. Wellicht hebben de programmamakers het één en ander gesleuteld aan het fragment, maar Suus kreeg op social media al gauw de bijnaam ‘Sicke Suus’.

Kijkers worden er gek van

Het enthousiasme en de energie van Suus zorgt voor irritatie bij de andere deelnemer Yamie. Zij wijt dat vooral aan de leeftijd van Suus. De kijker irriteert zich ook, maar die geven een andere reden van die irritatie. Suus zegt namelijk in elke zin wel een Engels woord. De reacties zijn dan ook niet mals.

Gelukkig zijn er wel mensen die het opnemen voor de jongedame. Zo zegt iemand: “Heb de aflevering nog niet gezien, maar blijf me verbazen over de negatieve reacties van mensen. Probeer met regen een zonnetje te zijn. Dat maakt alles mooier.” en daar zit natuurlijk wat in. Of Suus nog een beetje rustiger kan worden is maar de vraag, maar het is wel duidelijk dat ze de tongen losmaakt in het programma.

Meer van dit: