HomeTelevisieHans pakt Petri vol op haar mond in B&B Vol Liefde, maar...

Hans pakt Petri vol op haar mond in B&B Vol Liefde, maar dat was geen goed idee

In het programma B&B Vol Liefde zien we hoe de bed & breakfast eigenaren, verschillende gasten ontvangen die speciaal voor hun langskomen. Dat er niet altijd een klik tussen de deelnemers zit, is echter onvermijdelijk. In het geval van B&B eigenaresse Petri, was hans geen schot in de roos, maar hans pakte toch zijn kans.

Miljoenen kijkers voor B&B Vol Liefde

Miljoenen kijkers hebben gezien dat Hans en Petri geen match zijn. Eigenlijk al vanaf het begin dat Hans binnen kwam lopen, blijkt dat het niks gaat worden. B&B eigenaresse Petri, die altijd docente frans is geweest, hecht namelijk veel te veel waarde aan een talenknobbel bij haar eventuele partner. Iets wat Hans niet helemaal heeft.

Hans kan maar weinig voldoendes scoren voor Petri. Ondanks dat Hans ontzettend zijn best doet, lijkt het niets te gaan worden. Als klap op de vuurpijl maakt Hans ook nog de grote fout om de favoriete laurierboom van Petri te snoeien. Dit was de druppel die maar één ding kon betekenen; Hans moet de B&B van Petri verlaten.

Hans gaat terug naar huis

Hoewel Hans nog ontzettend zijn best had gedaan, mocht het niet baten. Hij had het mos van de muren geschraapt, de fiets van Petri gemaakt én zelfs een klein woordje frans geleerd. Voor Petri was het niet genoeg, dus werd er een afscheid gepland. Als het zo ver is, zien de kijkers pas voor het eerst dat ze elkaar tóch best aardig vonden.

Petri en Hans nemen afscheid op de Hollandse manier met drie kussen. Tijdens de drie kussen besluit Hans toch zijn kans te pakken, en geeft Petri een flinke smakkerd op haar mond. Helaas smelt de ijskoude Petri niet, waardoor Hans dus echt in mag rukken. De kijkers smullen ondertussen van dit heerlijk ongemakkelijke fragment.

Op twitter gaat het helemaal los voer de kus van Hans en Petri en zelfs Henry van Loon besloot er wat van te vinden. Samen met zijn partner maakte hij een reconstructie over de ongemakkelijkheid van de gewaagde actie van Hans. Lachen man!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Henry Van Loon (@henryvanloon)

Meer van dit