HomeWTF?!Deze vrouw komt vast te zitten in een glijbaan met looping

Deze vrouw komt vast te zitten in een glijbaan met looping

Op het cruiseschip van Norwegian Cruise Lines vind je een waterglijbaan met een dubbele looping er in. Voor echte adrenalinejunkies is dit natuurlijk het hoogtepunt van de cruisevakantie. Als je tenminste niet blijft steken in de glijbaan..

Claustrofobie

Veel mensen hebben last van claustrofobie. Dat wil zeggen dat ze bang zijn in kleine, nauwe ruimtes. Voor de één is dit in een lift maar voor de ander is dat al in een slaap- of woon kamer met de deur dicht.

Vast komen te zitten in een glijbaan is voor mensen met claustrofobie misschien wel hun grootste angst die werkelijkheid kan worden. De vrouw in het filmpje maakte het mee. Op de beelden zie je dat de vrouw op de looping af sjeest maar niet genoeg vaart heeft om hem te halen. Ze glijd zo weer terug in het stuk waar ze vandaan kwam.

Niet vast

Het filmpje ging compleet viraal en werd in een paar dagen meer dan 15 miljoen keer bekeken. Reacties als “Ik zou zo hard een paniekaanval gekregen hebben in haar plaats”, en “Ik kan dit niet bekijken, het voelt alsof ik stik”, voeren de boventoon in de comments. Ze hangt vrij hulpeloos in een doorzichtig stuk boven het water.

Dat de vrouw terug glijdt is niet zo’n heel groot probleem. Er zit namelijk speciaal een luikje voor mensen die de looping niet halen. Het komt namelijk vaker voor dat iemand bijvoorbeeld te licht of juist te zwaar is en dan terug glijdt. Het personeel houdt dit scherp in de gaten met camera’s en konden de vrouw al snel bevrijden.

@ymg_travels #loopingslide #norwegianencore #norwegiancruise #waterslides #cruceros #CorollaCrossStep #MaiselChallenge #fyp #paratupagina ♬ Oh No – Kreepa

Meer van dit: