HomeWTF?!Je kunt nu een 6-daagse 'Temptation adult' cruise doen: Dame laat zien...

Je kunt nu een 6-daagse ‘Temptation adult’ cruise doen: Dame laat zien wat je kunt verwachten

Heb je altijd al eens gedroomd van een cruise, maar ben je bang dat het oudbollig is? Gelukkig hebben we dan de oplossing voor jou. Er is nu namelijk een cruise die geheel in het teken staat van spanning. Het gaat hierbij om een heuse 18+ cruise, waarbij je stoute dromen waargemaakt kunnen worden. Geen bejaardenbingo dus, maar spanning en passie op de ‘Syphilis of the Seas’. 

De ‘Temptation Cruise’

Dat een standaard cruise best saai kan zijn dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Er gaan natuurlijk wel geruchten rond dat je een ananasje aan de deur kan hangen, om te laten weten dat je een triootje zoekt, maar spannender dan deze geruchten is het vaak niet.

Bij de ‘Temptation cruise’ staat alles in het teken van spanning, passie en stoute dromen. Denk bijvoorbeeld aan pikante thema-avonden, exclusieve feesten en een uitdagende ambiance. Op het moment dat je een voet aan boord zet, word je meegenomen op een reis zonder standaard regels. Aan elk detail is gedacht zodat de bezoeker non-stop verleid en verrast wordt. Het is wel duidelijk dus dat de cruise niet is samengesteld voor de preutse cruiseliefhebbers.

Uitdagende vakantie

Ook aan de faciliteiten is gedacht bij deze stoute cruise. Het cruiseschip heeft maar liefst 10 restaurants en een aantal gezellige bars, lounges en ontmoetingsplekken.

Daarnaast zijn er twee zwembaden (inclusief zo’n enge glijbaan) en vier jacuzzi’s. Genoeg plekjes dus om je stoute schoenen aan te trekken voor een stoute flirt.

Sfeerimpressie

Probeer jij al een tijdje een vriend over te halen om mee te gaan op een cruise? Dit is je kans: de kans dat je na het zien van de beelden nog een nee krijgt, is natuurlijk heel erg klein! Je kunt de beelden hieronder checken voor een leuke sfeerimpressie

@kateshelor3

TEMPTATION CRUISE 🛳️🔥 #foryou #fyp #advice #foryourpage #adviceforguys #cruise #temptation #adultcruise #hypnotherapist #kateshelor #katykat #katykatshow #of

♬ Get Ur Freak On – Missy Elliott

Meer van dit: