HomeShowgekkiesBridget Maasland is niet meer vrijgezel, dit is haar nieuwe vlam

Bridget Maasland is niet meer vrijgezel, dit is haar nieuwe vlam

Bridget Maasland is een Nederlandse televisiepresentator en persoonlijkheid. Ze is de laatste tijd om verschillende redenen veel in het nieuws geweest. Ze was bijvoorbeeld samen met Andre Hazes jr. en gaf aan dat het mentaal niet lekker met haar gaat. Gelukkig lijkt ze nu in ieder geval weer liefde gevonden te hebben.

Bridget Maasland

Bridget Maasland is in Nederland een bekende persoonlijkheid en heeft regelmatig in de media gestaan vanwege haar privéleven. Ze heeft bijvoorbeeld relaties gehad met bekende Nederlandse mannen, waaronder presentator Winston Gerschtanowitz en zanger André Hazes Jr.

Ze werd bekend door muziekzender TMF. Daar presenteerde ze diverse programma’s, waaronder “Most Wanted” en “Call TV”. In 2000 maakte ze de overstap naar televisiezender BNN, waar ze programma’s presenteerde als “BNN Goes USA” en “Bridget & Katja“. In de jaren daarna was ze te zien als presentator en deelnemer in diverse televisieprogramma’s, zoals Big Brother VIPS, Sterren Dansen op het IJs, Expeditie Robinson, RTL Boulevard en RTL Late Night.

Nieuwe vlam

Nadat Bridget op televisie aangaf dat het een poosje niet heel goed met haar ging, is ze nu gelukkig wel weer gelukkig in de liefde. Zo sloeg ze volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer een nieuwe vlam aan de haak. Die nieuwe vlam zou ondernemer Maarten Halma uit Wijchen zijn.

Benieuwd naar de scoop die Yvonne bracht? Dan kun je hem checken in de screenshots van haar Instagram story hieronder.

Bron: Yvonne Coldeweijer

Meer van dit