HomeShowgekkiesBridget Maasland deelt resultaat van haar borstverkleining met haar volgers

Bridget Maasland deelt resultaat van haar borstverkleining met haar volgers

Één van de meest populaire blondines van ons land, die tegelijkertijd door een hoop mensen uitgekotst wordt, is Bridget Maasland. Haar populariteit heeft ze voornamelijk te danken aan de pracht en praal die ze vroeger uitstraalde. De reden dat ze wat minder in de smaak valt, heeft veel te maken met ene meneer Hazes.

Borstverkleining

Er zijn meerdere redenen waarom iemand een borstverkleining zou willen. Één van de grootste redenen is het fysieke ongemak dat je van enorme kwarktassen kunt krijgen. Zon flinke zak vol klieren weegt toch al gauw een paar kilo per stuk. Een makkelijke regel is 100-300 gram per cupmaat.

Daarnaast zijn er ook mensen zoals Monica Geuze, die haar neptieten eruit laat halen omdat ze vindt dat ze niet meer bij haar passen. Die liet overigens meteen haar voorgevel aan haar volgers zien. Bridget moet dat ook meegekregen hebben, en heeft besloten om er een voorbeeld aan te nemen. Hieronder deelt ze dan ook de foto van haar ‘pluspuntjes’, zoals ze er nu bij staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Onder de foto schrijft ze: “Het voelt zo goed dat er niets meer in mijn lijf zit wat niet van mij is. Ik voel mij letterlijk lichter sinds ik mijn implantaten heb laten verwijderen. Maar ook figuurlijk, omdat er een last van mijn schouders is gevallen: wat als ze gaan lekken, kapselvorming, wat voor schade kan het toebrengen aan je lijf en je psyche. Zoveel vragen waar ik nu niet meer mee rond loop. Heerlijk!”

Via Showmag

Meer van dit: