HomeShowgekkiesMonica Geuze wil heel graag haar jopen laten zien

Monica Geuze wil heel graag haar jopen laten zien

Een tijdje geleden gaf Monica Geuze aan dat ze haar pluspunten te groot vond en dat ze die ging laten verkleinen. Vandaag was het dan zo ver en omdat zoiets best een gedoe is, moest ze daarvoor onder narcose. Toen ze daar van bij kwam, kon ze niet wachten om ze te laten zien!

Jopen

Het is algemeen bekend dat vrouwen last kunnen hebben van grote jopen. De één krijgt ze van moeder natuur en de ander moet er gewoon hard voor werken. Dat laatste geldt voor Monica, want die heeft haar pluspunten zelf bij elkaar gespaard.

Het kon haar niet groot genoeg maar daar kwam achteraf spijt van. Ze vond ze niet meer bij haar lichaam passen en kreeg ook last van het gewicht. Gelukkig heeft Monica centjes zat om dat weer op te lossen en zodoende had ze besloten om een kleiner setje aan te schaffen. Maar Monica zou Monica niet zijn als ze daar niet meteen beeldmateriaal van maakte.

Tiktok

Op het TikTok account van Monica verscheen vanmiddag een video waarin ze haar jopen toonde. Nog geen uur uit narcose en nog op de uitslaapkamer showt ze vol trots haar oude vriendinnen. De implantaten in een zakje komen tevoorschijn. Triomfantelijk zet ze erbij ‘Bye girls’.

Fans zijn verbaasd. Niet omdat ze haar oude kwarktasjes laat zien maar omdat ze er zo mooi uit ziet nadat ze uit narcose komt. Ook moedigen ze haar aan en vinden ze dat Monica een dappere en juiste keuze gemaakt heeft. Mannelijke volgers vinden het vooral jammer en vragen zich af of ze ze nu gaat verloten.

@monicageuze

Bye girls✅

♬ original sound – nostalgia central🎶

Meer van dit: