HomeShowgekkiesIs dit de bloedmooie vriendin van Martin Garrix?

Is dit de bloedmooie vriendin van Martin Garrix?

Wanneer we het over Martin Garrix hebben, dan gaat er bij iedereen direct een belletje rinkelen. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want deze dj behoort tot de wereldklasse met zijn muziek. Zijn enorme bekendheid en populariteit heeft ervoor gezorgd dat hij inmiddels echt behoort tot de Nederlandse trots. Een normale Nederlandse jongen, die het zo ver schopt op de internationale muziekmarkt, dat is natuurlijk een hele prestatie. 

Het succes van Martin Garrix

Het succes van Martijn Garritsen, zoals zijn echte naam is, begon voornamelijk vanaf het jaar 2012. In dit jaar heeft Martijn zijn handtekening gezet onder een platencontract bij het populaire platenlabel Spinnin’ Records. Het duurde hierna ook niet lang voordat hij internationale bekendheid ontving. In het jaar 2013 brak hij namelijk door met zijn wereldhit ‘Animals’.

Als DJ heeft hij sindsdien opgetreden op diverse grote festivals, waaronder Coachella, Ultra Music Festival en Tomorrowland. Als producer heeft hij samengewerkt met bekende artiesten zoals Avicii, David Guetta, Bebe Rexha, Dua Lipa, Troye Sivan, Bono en The Edge. In 2016 richtte hij zijn eigen platenlabel op, genaamd Stmpd Rcrds, enkele maanden nadat hij Spinnin’ Records verliet en voordat hij een contract tekende bij Sony Music. Zijn succes heeft inmiddels zo groot, dat hij in de jaren 2016, 2017, 2018 en 2022 telkens de nummer één positie heeft bereikt in de DJ Magazine Top 100 DJ-lijst.

DJ Martin Garrix

De vriendin van Martin Garrix

Wanneer je een immense bekendheid hebt, dan is het niet zo gek dat je liefdesleven ook onder de loep komt te liggen. Het duurde daarom ook niet lang voor de juicekoningin Yvonne Coldeweijer de eerste berichtjes kreeg over de nieuwe vriendin van Martin Garrix. Het zou hierbij gaan om de prachtige Stephanie Abu-Sbeih.

We hoeven je vast niet uit te leggen waarom Martijn op de charmes van deze mooie dame is gevallen. Stephanie Abu-Sbeih is geboren in Jerusalem en is werkelijk een plaatje om te zien. Ondanks haar prachtige verschijning, is ze ook een erg succesvolle dame. Stijlvolle modefoto’s, een beeldschone glimlach en een prinsessen uitstraling. Stephanie Abu-Sbeih, is inmiddels niet meer weg te denken van social media. Met bijna één miljoen volgers is ze een zeer invloedrijke Nederlandse influencer.

Wie is Stephanie Abu-Sbeih?

Stephanie Abu-Sbeih is op 13 mei 1993 geboren in Jeruzalem. Haar vader is van origine een Israëliër en haar moeder heeft Nederlandse roots. Op haar vierde, verhuisde ze naar Nederland. Tegenwoordig is ze gevestigd in onze bruisende hoofdstad Amsterdam.

Deze prachtige dame is een enthousiaste liefhebber van mode en heeft een opleiding afgerond aan de Vogue Academy als mode-stylist. Dit zie je goed terug op haar Instagram-account, waar ze bekend is als Stephsa. Daar deelt ze niet alleen vrolijke vakantiefoto’s, maar ook plaatjes van haar mooie en hippe kleding.

Bovendien behoort ze al geruime tijd tot de prachtigste vrouwen van Nederland. Ze heeft inmiddels ook een mooie plek weten te bemachtigen in de welbekende FHM 500 lijst. Ze staat er zelfs niet één keer in, maar ze staat maar liefst zes keer op rij, in deze lijst vermeld. Dit jaar prijkte ze op een bewonderenswaardige 41e plek. Hieronder vind je haar FHM 500 positie uit voorgaande jaren:

Classificatie 2018:55e plaats
Classificatie 2019: 66e plaats
Classificatie 2020: 102e plaats
Classificatie 2021: 44e plaats
Classificatie 2022: 68e plaats

Wie is Stephsa

Het is aannemelijk dat je Stepsha wel eens bent tegengekomen op Instagram. Als je jezelf al die tijd hebt afgevraagd wie zij nou is, heb je hier dus je antwoord. Stephsa heet Stephanie en is, als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven, de vriendin van Martin Garrix. Of dat ook écht zo is, is niet zeker maar we weten wel zeker dat het een prachtige dame is. Hieronder wat foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Abu-Sbeih (@stephsa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Abu-Sbeih (@stephsa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Abu-Sbeih (@stephsa)

Meer van dit: