HomeShowgekkiesYvonne Coldeweijer onthult echte reden dat het uit is tussen Gio en...

Yvonne Coldeweijer onthult echte reden dat het uit is tussen Gio en Jade

Ongeveer het meest heftige nieuws in BN’er land deze week was de break tussen Gio en Jade. Het bekendste influencer koppel van Nederland deelde hun break in een veelbekeken video, maar geven daar niet echt een duidelijke reden aan. Yvonne Coldeweijer aka Lifeofyvonne weet wél wat de reden zou kunnen zijn

Jade en vreemdgaan

Jade zou tijdens haar relatie met Gio regelmatig zijn vreemd gegaan. De doorgaans betrouwbare Yvonne Coldeweijer weet namelijk te melden dat ze zo’n 10 maanden geleden vreemd ging met Sem van Dijk. Die naam zegt jullie natuurlijk helemaal niets maar Sem is het zoontje van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé.

“Dit was net voordat hij een relatie kreeg met zijn huidige vriendin. Die rela schijnt overigens ook niet helemaal soepel te verlopen, omdat Sem veel flirt met andere meiden en deze vriendin nogal jelly is 😂.” Zegt Yvonne er nog over. Daarnaast zegt ze ook nog dat Jade op één avond met drie jongens vreemd ging, waarvan ééntje een model zou zijn geweest.

Gio en Jade

Of de vreemdgaande Jade ook echt de reden is dat de relatie uit is gegaan is maar de vraag. Wel is duidelijk dat er dus al lange tijd scheurtjes in de relatie zaten. De (pas net) 18 jarige Jade hoeft er niet heel verdrietig om te zijn overigens. In een video van Gio is namelijk te horen dat er al meerdere bekende topvoetballers in haar DM zouden zitten.

Voor wie geen flauw heeft over wie ik het heb, goed voor jou, je moet een heerlijk leven hebben! Gio en Jade is een koppel dat heel veel in het nieuws kwam omdat men zou beweren dat het geen gezonde relatie was. Jade zou het doen voor de aandacht en Gio kreeg een boel ellende over zich heen omdat Jade nog flink minderjarig was toen ze wat kregen.

Meer van dit