HomeHumorMax gooit de heupjes los terwijl Willy laat zien wat voor stijve...

Max gooit de heupjes los terwijl Willy laat zien wat voor stijve hark hij is

Zeer zelden zullen we onze koning en koningin in een situatie zien waarbij de heupjes los gegooid moeten worden. Toch hebben onze Willy en Max er aan moeten geloven bij een bezoek aan het Caribisch koninkrijk.

Fanfare

In het zonnige Aruba zien we een soort fanfare waar Willy en Max aan mee moeten doen. Natuurlijk staat het Caribisch gebied bekend om ritme, dans en plezier en daar zullen ze dus in mee moeten. Dat doen ze dan ook voor het oog van de camera en toeschouwers.

Voor onze koningin is dat helemaal geen probleem. Ze is een Latina met Argentijns bloed en daar zitten soepele heupjes in het DNA. Ze kan zich prima redden en swingt vrolijk op het ritme mee en komt daar zeer goed mee weg. Willy daarentegen staat met zijn lichaam te hotsenknotsen op de achtergrond. Achja… Hij doet het wel. Amalia lijkt nog niet helemaal op haar gemak in dit soort situaties.

Caribisch bezoek

Onze koning, koningin en prinses Amalia zijn bezig aan hun rondreis in het Caribische deel van ons koninkrijk. In de trip zijn ze met van alles bezig maar het is vooral bedoeld om Prinses Amalia kennis te laten maken met dat deel van haar toekomstige koninkrijk. Het is dan ook de eerste officiƫle reis van onze kroonprinses.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Meer van dit: