HomeHumorBang van spinnen in huis? Dan moet je deze multifunctionele oplossing eens...

Bang van spinnen in huis? Dan moet je deze multifunctionele oplossing eens de kans geven

In Nederland zijn spinnen een veelvoorkomend fenomeen in huizen. Deze achtpotige wezens zijn een intrigerend onderdeel van de natuurlijke omgeving en spelen een belangrijke rol in ons ecosysteem. Toch zijn mensen niet heel erg dol op deze beetjes, en zullen ze het liefst weghalen.

Soorten spinnen in huis

Er zijn verschillende soorten spinnen die je in Nederlandse huizen kunt tegenkomen, variërend van kleinere soorten tot grotere exemplaren. De meest bekende soort is de hooiwagen. Dat zijn die spinnen met die lange poten en hun kleine lijfje. Ze doen niemand kwaad en zullen juist al jouw vliegjes opruimen.

We kennen echter ook een andere soort spin in Nederland. Die spin is de huisspin, en is veel groter in formaat. Deze joekels kunnen inclusief hun poten zo groot worden als je handpalm. Laten zitten is voor veel mensen geen optie, maar weghalen eigenlijk ook niet. Je kunt er dan zo’n spinnenstang voor in huis halen maar er is een veel betere oplossing!

Kippen

De allerbeste oplossing voor spinnen in huis, is een kip! Met een kip in huis heb jij nooit meer last van spinnen. Een kip is namelijk dol op dit maaltje, en zal er alles aan doen om iedere spin in jouw huis op te vreten. Zéker die grote dikke zijn ze erg blij mee. Zo hoef je er zelf niet veel meer aan te doen.

Uiteraard hebben kippen meer voordelen. Met de huidige eierprijzen, zullen ze je ook nog eens veel geld besparen. En zeg nou eerlijk, hoe leuk is het om een paar kippenvrienden voor jezelf te kopen. Ze zijn best wel tam te maken! Benieuwd of een kip echt werkt tegen spinnen? Check dan maar eens dit filmpje hieronder.

@aussiehomesteader

Everyone helps clean the house here #chickeneatsspider #chickensoftiktok #bufforpington #spider #chickentok #crazychickenlady #fypシ #fyp #suzie #protein

♬ Another One Bites The Dust – Remastered 2011 – Queen

Via: SGXL

Meer van dit