HomeTelevisieOndertussen in Lang Leve de Liefde: Ivar stopt hem erin bij Tiffany

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Ivar stopt hem erin bij Tiffany

Sinds het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde begonnen is, hebben we nog niet veel pikante scénes kunnen zien. Het spannendst was eigenlijk de bips van Yanna, maar daar hebben Ivar en Tiffany een eind aan gemaakt. De twee lijken het namelijk uitstekend met elkaar te kunnen vinden.

Heerlijk vrolijk stel

Soms zie je mensen waarvan je weet dat ze goed met elkaar klikken. Ivar en Tiffany vormen samen zo’n koppeltje dat perfect bij elkaar lijkt te passen. Ze zijn beide spontaan, vrolijk en lachen om alles wat grappig is. Hun energie sluit naadloos bij elkaar aan.

Het lijkt er dan ook op alsof ze al langere tijd samen zijn maar niets is minder waar. Ze moeten nog flink aftasten en bij aftasten hoort ook wat fysiek contact. Na een heerlijk avondmaal springen ze met elkaar in de jacuzzi, waar de vonk écht over lijkt te slaan. Tiffany was sowieso al helemaal om.

Ivar stopt hem erin

Als Tiffany in de jacuzzi vraagt of ze al indruk op Ivar heeft gemaakt, geeft ook hij aan dat dat zeker het geval is. Hij zegt dat ze gelijk vanaf het eerste moment een vrolijke drukke indruk op hem maakt en dat kan hij zeker waarderen. Hij zegt ook meteen dat hij hoopt dat ze langer dan 24 uur samenblijven.

Tiffany probeert dat nog een beetje spannend te houden maar eenmaal in bed gaat Ivar ervoor. Hij vraagt of hij haar mag kussen en nog voordat ze antwoord geeft stopt hij zijn tong al in haar keel. Na wat tongworstelen gaan ze lekker ‘slapen’. Kijkers reageren erg positief op dit stel en noemen het zelfs de leukste match van het programma ooit.