HomeGekkiesMegan ligt elke dag even met haar ster in de zon: "Ik...

Megan ligt elke dag even met haar ster in de zon: “Ik krijg daar energie van”

Elke mens op aarde is uniek, dat weten we allemaal. Maar sommige mensen zijn net iets meer uniek dan anderen. Een voorbeeld daarvan is deze influencer uit Californië die elke dag haar ster laat zonnebaden. Ja, je hoort het goed, haar ster.

Influencer

Maar hey, wie zijn wij om te oordelen over de manier waarop mensen hun energie opdoen? Sommigen van ons mediteren of sporten, terwijl anderen hun batterijen opladen door thuis op de bank te zitten. Maar deze influencer doet het anders: ze zont haar sterretje. De influencer in kwestie is Megan. Ze is een YouTube- en Instagram-ster uit Californië en heeft vooral veel volgers gekregen door haar ongebruikelijke levensstijl te tonen.

Elke ochtend tussen 07.00 en 09.00 uur gaat Meagan aan de slag om haar billen in de lucht te steken en haar bruine ster en buikje maximaal vijf minuten te laten zonnen. Volgens haar is “30 seconden zonlicht op je kontgat het equivalent van een hele dag zonlicht met je kleren aan” Juist ja.

Oude methode

Maar wacht, het wordt nog beter. Megan beweert dat het bruinen van haar billen een oude Oost-Aziatische methode is om energie te krijgen. Ze zegt dat ze door het zonnebaden meer energie krijgt, beter slaapt en zelfs meer verbonden is met haar seksualiteit en creativiteit. Ook zegt ze dat ze er uiteindelijk vrolijker van wordt.

Maar laten we duidelijk zijn; haar doel is niet om je kontgat bruin te krijgen. Megan benadrukt dat het belangrijk is om je goed te laten voelen. Ze wil dat iedereen lekker in zijn of haar vel zit en geeft enkel aan dat het zonnebaden van het kontje, voor haar goed werkt.

Via De Primester

Meer van dit: