HomeShowgekkiesNicol Kremers haalt pluspunten tevoorschijn om men te overtuigen voor zonnen zonder...

Nicol Kremers haalt pluspunten tevoorschijn om men te overtuigen voor zonnen zonder topje

Het is een beetje komkommertijd en dat is ook bij de NPO te merken. Ons belastinggeld gaat ineens naar bijzondere Powned filmpjes met Nicol Kremers en een andere Ex on the Beach ‘ster’.

Waar de video over gaat? Over het showen van je eigen meloenen op het strand! Ze proberen met Nicol om strandgangers te overtuigen om hun topje uit te trekken tijdens het zonnen.

Meer schaamte

Steeds minder vrouwen showen hun meloenen tijdens het zonnen op het strand. De presentator gaat samen met Nicolleke rondvragen waarom mannen denken dat dit zo is. De mannen geven al snel aan dat ze denken dat er tegenwoordig meer schaamte is en dat dames bang zijn om vastgelegd te worden op camera.

Dat laatste is natuurlijk niet zo gek, want tegenwoordig wordt elke scheet gefilmd en op de socials gezet. Dat vrouwen zich meer schamen lijkt ons sterk, want mening vrouw loopt in een string rond op het strand.

Cadeautje van Nicolekke

Nicolekke vraagt aan de mannen op het strand: “Wil je mij liever in badpak zien of wil je mij liever met mijn meloenen bloot zien liggen?”. De meeste mannen geven al snel aan dat ze de meloenen van Nicolekke zeker niet uit de weg zouden gaan.

Dat antwoord hoort Nicolekke graag, waardoor ze direct haar meloenen tevoorschijn haalt voor de mannen. Niet omdat de mannen erom vroegen, maar omdat Nicolekke ze direct showt.

Als er dan een man voorbijkomt die lijkt op Peter Gillis, dan wil ze het gesprek niet aangaan. Ze loopt boos weg en is klaar met de video.

Meer van dit: