HomeWTF?!Maxime had last van haar oor, dokter tovert zilvervisje tevoorschijn

Maxime had last van haar oor, dokter tovert zilvervisje tevoorschijn

Eerder schreven we al een uitgebreid stuk over de aanwezigheid van zilvervisjes, die op een heel duur probleem konden wijzen. Maxime had ook last van zilvervisjes, maar had een heel ander probleem met ze. Er was er namelijk eentje in haar oor gekropen.

Zilvervisjes in huis

Als je wilt weten waar Zilvervisjes vandaan komen, en hoe je ervan af komt dan verwijzen we je even door naar dit stuk. Als je ze dan toch in huis hebt, kan dat meer problemen geven dan je dacht. De zilvervisjes kruipen namelijk zonder pardon in alle hoekjes en gaatjes.

In het menselijk lichaam zitten uiteraard ook gaatjes en dat weet het Zilvervisje ook. Als je bijvoorbeeld lekker hebt gedoucht voordat je gaat slapen, en er zit nog wat vocht in je oren. Dan is dat een heerlijk vochtig en warm plekje voor een Zilvervisje. Je hoeft er dus ook niet raar van op te kijken als er eentje in je oor kruipt.

Last van je oren

Als dat zo is, krijg je last van je oren. Het kan zeer doen óf juist een beetje verdovend werken. Als er één in je oor zit, wil dat niet altijd zeggen dat je dat voelt. Soms hoor je het alleen, maar in het geval van Maxime voelde ze het beestje ook. Hij zat dicht bij haar trommelvlies, wat de nodige irritatie gaf. Als dit jou overkomt, kun je zelf proberen om ervan af te komen met deze tips van het Rode Kruis

Al huilend zit ze bij de dokter, die haar een kleine verdoving geeft voor de pijn. Als die eenmaal is ingewerkt, tovert de dokter het insectje met een grote tang tevoorschijn. Maxime heeft alles gefilmd, en laat het met liefde aan haar volgers zien. Zo zorgt ze ervoor dat veel van haar volgers er weer een nieuwe nachtmerrie bij hebben. Als je er niet tegen kan, adviseer ik je om de onderstaande video niet te kijken.

@maximevanwooning

mijn nachtmerrie is uitgekomen…. k had het hier enkele weken terug over met mn vriend……..en ja hoor, hebben we dat ook weer meegemaakt. een trauma verder #zilvervis #beestinoor #kruipeninnjeoordus #vooraltijdoordopjes #foryou #voorjou

♬ I’m Not Okay – Citizen Soldier

Meer van dit: