HomeGekkiesMason (56): "Mensen denken dat Sarah (26) bij mij is voor het...

Mason (56): “Mensen denken dat Sarah (26) bij mij is voor het geld, maar ze viel voor m’n innerlijk”

“Ik ben gevallen op zijn geweldige persoonlijkheid en zeker niet op zijn geld.” Dit is zo onderhand de standaardzin geworden van elke golddigger. Kijk bijvoorbeeld naar Peter Gillis… Die slaat de mooiste dames aan de haak, terwijl hij niet eens fatsoenlijk op een kameel kan klimmen.

Mason en Sarah

Over de hele wereld is het hetzelfde liedje. Lelijke mannen met veel geld, strikken de mooiste dames. Het maakt ook niet uit hoe oud je bent als man, als je geld hebt, wordt nergens meer naar gekeken.

Mason is een kindsterretje uit de jaren 70. Hij was niet direct de crème de la crème, maar hij heeft zeker wel zijn toekomst veilig kunnen stellen met zijn rolletjes. Zorgen over geld heeft hij dus niet en over de liefde evenmin.

Op Facebook kwam hij in contact met het 26-jarige model Sarah. Ze was al snel onder de indruk van zijn ‘persoonlijkheid’.

‘Niet mijn League’

Sinds hun ontmoeting op Facebook zijn de twee onafscheidelijk. “Ik weet dat ik een leuke man kan zijn om mee te leven. Ik ben lief en ik heb humor. Ik heb best veel te bieden aan een vrouw. Toch weet ik ook dat ik helemaal buiten haar League ben.”

Waar Mason zijn geld heeft verdiend als kindsterretje en als horeca-uitbater, is Sarah model. Uiteraard niet zomaar een model, maar voor een ‘speciale doelgroep’. Dit doet ze niet omdat het lekker verdient, maar juist omdat ze het leuk vindt om met mensen te ‘praten’.

Als ze dan ook nog een uitje hebben op de scootmobiel van Mason, weten we genoeg. De man kan net als Peter Gillis nog geen paar minuten wandelen, maar heeft toch een prachtige vrouw. Duidelijk toch?!

Meer van dit: