HomeHumorDame neemt man met waterkanon te grazen in Crazy River

Dame neemt man met waterkanon te grazen in Crazy River

Als je wel eens in een attractiepark bent geweest dan ken je ze wel. Die waterkanonnen die langs de kant staan bij een Crazy River. Je kunt ze gebruiken om de mensen in de attractie een nat pak te geven. Normaal hebben de gebruikers van het waterkanon nog wel iets van fatsoensnormen, maar deze dame niet.

Dag verpesten

Het filmpje, dat op TikTok ruim 12 miljoen keer bekeken is, begint met de dame die zegt: “Ik ga iemands dag verpesten”. Ze draait zich vervolgens om en pakt het waterkanon. Vervolgens kiest ze ervoor om één iemand uit te zoeken, waarvan ze zijn dag gaat verpesten.

Ze kiest voor een man en richt de sproeier op hem. De gozer moet er eerst wel om lachen maar de dame houdt het kanon op hem gericht. Het lachen vergaat hem een beetje en hij zwaait een paar keer om haar tot stoppen te roepen. Daar heeft ze schijt aan want ze blijft gewoon op hem mikken, totdat het bootje buiten bereik is.

Zeiknat

De gozer is zeiknat en kijkt om met een onbetaalbare blik op zijn hoofd. Hij baalt overduidelijk als een stekker en ik denk dat de dame blij moet zijn dat hij geen kant op kon. In de reacties nemen de mensen het voor de man op, en vragen ze zich af waarom die waterkanonnen überhaupt langs de kant van de attractie staan.

Als het lekker weer is, is het nog wel geinig, maar niet als er een klootzak besluit om alleen jou als doelwit te nemen. Je kunt er ook wat voor zeggen dat je dan niet in de Crazy River moet stappen maar in het geval van het filmpje is die net zo Crazy als de Fata Morgana van de Efteling.

@bethfiitx

#gardaland

♬ original sound – BETHFIT

Meer van dit