HomeLink in bioMan stopt zijn beste vriend in zelfgemaakt speeltje maar krijgt hem er...

Man stopt zijn beste vriend in zelfgemaakt speeltje maar krijgt hem er vervolgens niet uit

Een 21 jarige gozer uit Thailand had gevoelens die hij weg wilde nemen. Hij besloot het te doen door een zelfgemaakt speeltje. Dit was een speeltje in de vorm van een ijzeren buis. Toen hij klaar was, kreeg hij zijn vriend er niet meer uit. Kom je toch gek binnenlopen in het ziekenhuis.

Schaamte

Omdat hij niet wilde dat iemand het wist, probeerde hij zelf zijn grote vriend maar te bevrijden. Hij deed het door allerlei soorten middeltjes maar kreeg het nog steeds niet voor elkaar om uit de buis te glijden. Je zou toch zeggen dat zijn vriend wat gekrompen zou moeten zijn maar dat leek ook niet het geval.

Hij besloot pas na 5 dagen dat het tijd was voor hulp. In het ziekenhuis vertelde hij de artsen dat hij het al twee keer eerder had gedaan en dat er toen niets aan de hand was. Pas na 3 uur ploeteren kregen de artsen de stalen buis van zijn grote vriend af. Gelukkig maar, want het lichaamsdeel was al aan het rotten.

Zelfgemaakt speeltjes

Het komt vaker voor dat mannen hun beste vriend in een zelfgemaakt speeltje stoppen en dat gaat dan ook regelmatig mis. Wees daarom verstandig en schaf gewoon wat nuttigs aan of gebruik in ieder geval iets dat je zelf kunt slopen. Je staat toch flink voor lul als je met dit verhaal in het ziekenhuis aankomt.

Wil je nou toch zelf aan de gang dan kun je eens kijken naar het fiilmpje hieronder waarin Emma Wortelboer uitlegt hoe je snel en makkelijk zelf een speeltje in elkaar vouwt. Als je geen centen of vriendin hebt dan zal dit je wel helpen ;-).

Via onze collega’s van Trendnieuws

Meer van dit: