HomeHumorLang Leve de Liefde deelnemer dirk kan maar aan één ding denken...

Lang Leve de Liefde deelnemer dirk kan maar aan één ding denken in de Jacuzzi

Mannen zijn simpele wezens. Er zijn maar een paar dingen die ze blij maken en ze zullen niet veel anders aan hun hoofd hebben. Als Lang Leve de Liefde deelnemer Dirk samen met zijn date in de jacuzzi zit, kan hij dan ook maar aan één ding denken.

De jacuzzi

Over het algemeen levert de jacuzzi schitterende fragmenten op in het programma. In ons lijstje van hilarische Lang Leve de Liefde fragmenten staan er dan ook maar zat voorbeelden van. Dit keer lag het niet perse aan de jacuzzi maar meer aan Dirk, die maar aan één ding kan denken.

Wanneer Dirk de jacuzzi in wil stappen schopt hij eerst het bakje met vragen bijna om. Voor zijn date een goede reden om eens een kaartje te pakken zodat ze wat gespreksstof hebben. Op het kaartje staat: “Wat is het gekste dat je doet als je alleen bent”. Dirk hoeft daar niet over na te denken en benoemd dat hij graag lekker met zijn kat gaat zitten kroelen.

Echte man

Wat hij daarna zegt is ietwat vreemd. Hij geeft aan dat hij graag aan het water zit om op Zeebaars te vissen. Dat is nog niet perse vreemd maar wanneer hij verteld dat hij een gevangen zeebaars een hele dag laat afsterven, omdat ze dan lekkerder smaken, is wel vreemd te noemen.

Zelf is Dirk ook wel ergens benieuwd naar. Hij kon namelijk de hele avond maar aan één ding denken en dat is zijn lievelingscluppie Feyenoord. Die hebben gespeeld en hij zou maar wat graag weten wat de uitslag is geworden. Geen zorgen Dirk, Feyenoord heeft gewonnen.

Meer van dit: