HomeHumorBij dit bedrijf krijg je 4 extra vrije dagen om met jezelf...

Bij dit bedrijf krijg je 4 extra vrije dagen om met jezelf (of een ander) te spelen

We klagen allemaal weleens dat we meer vrije tijd nodig hebben. Tegenwoordig gaan burn-outs als warme broodjes over de toonbank, waardoor bedrijven met de handen in het haar zitten. Nu is er echter een zeer innovatief bedrijf die letterlijk denkt aan de ontlading van de werknemers. 

Burn-outs van werknemers

LELO is een bedrijf met speelgoed voor volwassenen en zij hebben nu een zeer innovatieve oplossing bedacht voor dit probleem. Ze hebben namelijk besloten om de werknemers vier extra vrije dagen te geven. Deze vier extra vrije dagen zijn niet om zomaar te gaan bowlen met vrienden, maar om jezelf te laten ontspannen door van bil te gaan of met jezelf te spelen.

De vier extra vrije dagen die worden gegeven door het bedrijf worden daarom ook wel ‘masturbatie dagen’ genoemd. De werkgever wil dat de werknemers deze dagen goed benutten, door zichzelf veelvuldig te bevredigen. Natuurlijk kunnen de werknemers hierbij ook gebruikmaken van de speeltjes die LELO verkoopt. Op deze manier weten de medewerkers van LELO meteen wat ze verkopen.

Positieve boost bij medewerkers

Sinds de komst van de masturbatie dagen is het gedrag van de medewerkers positief veranderd. De medewerkers kwamen de na zo’n vrije dag terug met een positieve en frisse gemoedstoestand en toonde een hogere betrokkenheid bij hun werkzaamheden. Daarnaast zijn de medewerkers minder gestrest waardoor er uiteindelijk weer minder kans is op het ontwikkelen van een burn-out.

Door de positieve ervaringen van het bedrijf zullen meer bedrijven kijken naar de mogelijkheden voor happy medewerkers.

Elk bedrijf wil namelijk wel een magisch recept voor een verbeterde productiviteit, gecombineerd met hogere werknemerstevredenheid. Toch is het maar afwachten of Nederlandse bedrijven dit advies ook gaan hanteren.

Als Nederlandse bedrijven ervoor kiezen om het toe te voegen in hun werkschema, is het wel belangrijk dat het een andere naam krijgt…

Je kunt moeilijk tegen iemand zeggen: ‘Ik ben morgen vrij, want ik heb masturbatie dag!” Ondanks dat het idee dus perfect is, valt er aan de naam zeker nog wel wat bij te schaven.

Meer van dit