HomeHumorTheek schockeert kijkers en date met zijn uitspraken: "Ik ben van buiten"

Theek schockeert kijkers en date met zijn uitspraken: “Ik ben van buiten”

Het programma Lang Leve de Liefde zal nooit teleurstellen. Soms moeten we wel eens een paar dagen zonder hilarische fragmenten maar dan ineens is het weer elke dag raak. Nu ook Theek die de kijkers én zijn date schockeert met zijn uitspraken.

Rollen in het huishouden

Vroeger vonden mensen dat mannen de kostwinner waren en vrouwen het huishouden en de kinderen moesten verzorgen. Dit kwam omdat vrouwen minder kansen hadden om te werken en daarom thuis bleven. Ook dacht men dat vrouwen beter geschikt waren om voor kinderen te zorgen en het huis schoon te houden.

Tegenwoordig is deze taakverdeling tussen man en vrouw erg veranderd, omdat vrouwen meer kansen hebben om te werken en voor zichzelf te zorgen. Veel vrouwen werken nu buiten het huis en mannen helpen ook meer bij de zorg voor kinderen en het huishouden. Sterker nog, een man die helpt in het huishouden is veel aantrekkelijker dan een man die dat niet doet.

Theek ziet dat anders

Theek ziet het echter nog als vroeger. Hij zegt dat de vrouw beter is in schoonmaken. Secuurder, netter, werk als een man in huis. Hoe hij die zin bedoeld is ons een raadsel maar het komt er op neer dat hij vind dat de vrouw het huishouden moet regelen.

Zijn date schrikt zichzelf de schompes en geeft aan dat ze van de moderne stempel is. Ze heeft haar kinderen leren koken en strijken en vind dat iedereen even veel moet doen. Ook de kijkers vielen over Theek zijn uitspraken. Zit Theek daar wel voor de liefde of zoekt hij gewoon een huishoudster met benefits.

Meer van dit: