HomeTelevisieLLDL-Rosa vertelt trots hoe ze op één festival 13 verschillende kerels scoorde

LLDL-Rosa vertelt trots hoe ze op één festival 13 verschillende kerels scoorde

Meedoen aan Lang Leve de Liefde betekent vaak dat je de liefde van je leven nog niet tegen bent gekomen. Voor Rosa is dat een ander verhaal. Zij zag namelijk de liefde van haar leven meedoen aan het programma, en besloot zich op te geven voor hem.

Zoeken naar de liefde

Liefde komt niet altijd zomaar aanlopen dus als het te lang duurt, kan je er ook voor kiezen om zelf op zoek te gaan. Rosa had dat idee al langer, en had nu Diederik op het oog.

Rosa is geen dame die veel stil zit, maar áls ze stilzit, kijkt ze blijkbaar naar Lang Leve de Liefde. Op een avond zag ze daar Diederik, en die zag ze wel zitten. Ze zag hoe hij de liefde niet wist te vinden, en besloot zichzelf voor hem op te geven. De programmamakers zagen het ook wel zitten en maakte er een aflevering van.

Armbandjes maken

Om elkaar wat beter te leren kennen, moet je het natuurlijk over veel verschillende zaken hebben. Als de gespreksstof een beetje op raakt, besluiten ze armbandjes te gaan maken.

Rosa heeft daar nog wel een mooie ervaring mee. Ze vertelt aan Diederik dat ze armbandjes had gemaakt voor een festival, waar haar nummer op stond. Die wilde ze dan uitdelen aan jongens die ze ‘hot’ vond.

Beetje ordinair

Diederik weet niet wat hij hoort: “13 nummer armbandjes?! Ik blijf me ook gewoon verbazen over wat jij tegen me zegt… Dat is toch raar een beetje toch?!”

Rosa vindt het helemaal niet raar en probeert de boel te redden door het uit te leggen, maar Diederik vindt het allemaal maar een raar en ordinair verhaal.

Meer van dit: