HomeTelevisieLLDL Deelnemers Isa en Diederik denken dat er bij de vijver geen...

LLDL Deelnemers Isa en Diederik denken dat er bij de vijver geen camera’s zijn en gaan ervoor

Meedoen aan Lang Leve de Liefde kan voor veel mensen een bucketlist dingetje zijn. Als je dan ook nog eens een ander bucketlist dingetje afkruist tijdens de deelname dan sla je meteen twee vliegen in één klap. Deelnemers Isa en Diederik besluiten om er maar gewoon voor te gaan.

Skinnydippen

Skinnydippen, oftewel naaktzwemmen, is voor veel mensen iets wat ze graag eens zouden doen. Wat er precies zo leuk aan is, is niet duidelijk maar het is wel duidelijk dat mensen er een hoop plezier aan beleven.

Isa en Diederik besluiten om dit bij Lang Leve de Liefde maar eens een kans te geven. Waarschijnlijk zijn ze in de veronderstelling dat ze in het donker bij de vijver van het huis niet te zien zijn maar dat hebben ze mis. Gelukkig voor hun besluiten ze zichzelf niet helemaal bloot te geven, anders had het er goed op gestaan.

Pijnlijke afloop

Als ze het water in springen, blijkt het ijskoud. Isa is de moeilijkste niet maar Diederik komt zowat het water niet meer uit. Isa helpt hem wat en sprint vervolgens als een gek terug naar het huis.

Onderweg vergeet ze alleen dat het glad kan zijn met natte voetjes, waardoor ze finaal op haar plaat gaat. Zo heeft deze bucketlist ervaring nog een pijnlijke afloop. We kunnen dan ook stellen dat Isa flink voor Diederik gevallen is.

Meer van dit