HomeTelevisieHet lijkt goed mis te gaan met LLDL deelnemer Jamal die een...

Het lijkt goed mis te gaan met LLDL deelnemer Jamal die een kunstje wil doen

Het lijkt goed mis te gaan met LLDL deelnemer Jamal die een kunstje wil doen. In het programma moeten de deelnemers binnen 24 uur indruk op de ander maken, dus alles wordt uit de kast getrokken. Als Jamal een worsteltrucje wil laten zien, lijkt het goed mis te gaan.

Worstelen in Lang Leve de Liefde

Als je denkt aan worstelen in Lang Leve de Liefde dan denk je waarschijnlijk aan een synoniem voor van bil gaan. In dit geval klopt dat niet, maar wordt er echt geworsteld. Jamal is namelijk dol op worstelen en wil dan ook graag laten zien wat voor trucjes hij kent. Daar heeft hij alleen wel wat hulp voor nodig.

Een sterke gozer die aan de andere kant van de villa aanwezig is, wil Jamal de vijver ingooien. Dit lijkt alleen goed mis te gaan wanneer Jamal bijna met zijn nek op het randje van de vijver terecht komt. Gelukkig loopt het nét goed af, maar kijkers (en vermoedelijk ook Jamal) schrokken er behoorlijk van.

Wel erg gezellig

Verder lijkt het wel erg gezellig in de aflevering. De date van Jamal, Chelsea, kan goed met zijn energie omgaan en Jamal bewijst dat hij ook wel complimenteus en rustig kan zijn. Maandag komt de aflevering pas op televisie, maar fans van het programma zijn nu al enthousiast over wat ze gezien hebben.

Een greep uit de reacties op Facebook onder het fragment zijn: “Hier word ik vrolijk van ..leuk, gek en gezellig…niets aan veranderen” – “Wat een heerlijk gast! Gezelligheid met hem”. De reacties op Instagram zijn iets huiveriger. Zij denken vooral dat Jamal mee doet voor de aandacht die hem dat oplevert.

Meer van dit: