HomeTelevisieLLDL-Monique komt in nachtmerrie terecht als blijkt dat date hele bekende zanger...

LLDL-Monique komt in nachtmerrie terecht als blijkt dat date hele bekende zanger is

Bij Lang leve de liefde zien we steeds vaker ‘bekende’ figuren opduiken die een boost aan hun carrière willen geven. In de meeste gevallen zijn het TikTokkers die op een snelle manier bekendheid willen krijgen via het tv-programma.

Soms zijn er ook ‘vergeten BN’ers’ die willen laten zien dat ze nog steeds leven. In principe is dat wel een prima strategie, maar niet als je het zo overduidelijk laat merken. Monique is nog niet binnen en ze wordt er al mee overvallen.

Erik Dikeb in Lang leve de liefde

We moeten flink terug in de tijd om uit te leggen wie Erik Dikeb is. In het jaar 2001 had de beste man een hit met het nummer: ‘Pizzahut’. Het nummer was niet een nummer met een diepgaande tekst, maar ideaal om de dronken gasten van een café mee op de dansvloer te krijgen.

De Pizzahut, de Pizzahut, Kentucky Fried Chicken en de Pizza Hut, Mac Doooonalds… Nou de man die deze hit heeft gezongen doet dus mee aan Lang leve de liefde. Hij heeft namelijk al ruim 20 jaar geen hitje gehad, dus wat is dan betere marketing dan een televisieprogramma?

Date herkent hem direct

Waar vrijwel niemand hem herkende, herkent zijn date hem direct. Dat was natuurlijk niet helemaal de intentie van Erik Dikeb, want hoe kan hij nu de kijkers duidelijk maken wie hij is? “Ondanks dat je me herkent, wil ik toch even mijn dansje voor je doen, gewoon omdat ik het leuk vind”

Zijn date staat een beetje verward te kijken, ze herkent hem namelijk al en moet in de eerste kennismakingsminuut direct al naar zijn dansje kijken. Tja, alles om je populariteit op te krikken toch?

Waar het voor de meeste mensen een nachtmerrie zou zijn om in deze situatie terecht te komen, vindt Monique het juist wel leuk dat ze met zo’n beroemd iemand gematched is.

Meer van dit: