HomeTelevisieLLDL deelnemer Michael wil er voor gaan, maar kopt per ongeluk vol...

LLDL deelnemer Michael wil er voor gaan, maar kopt per ongeluk vol op haar neuspiercing

Als je bij Lang leve de liefde een leuke match gevonden hebt, dan duurt het niet lang voor de eerste zoen plaats vindt. De kijkers vinden dit ook altijd een geweldig moment, want het is niet standaard dat een koppel als match de deur uit wandelt.

Als het dan een keertje gebeurt, dan is het natuurlijk extra leuke televisie en zijn wij er uiteraard als de kippen bij om er wat over te delen.

Michael en Jess

Deze week staat in het teken van Michael en Jess. De twee zijn een geweldige match en het duurt niet lang voor de twee lekker klef staan te zoenen in de keuken van de villa. Ondanks dat Michael al 34 jaar is, vind Jess het toch van belang dat hij even goed leert zoenen. Het is namelijk niet dat hij niet kan zoenen, maar hij kan niet zo goed omgaan met de piercings van Jess.

Op het moment dat ze staan te zoenen in de keuken, beweegt Michael zijn hoofd verkeerd. Hierdoor komt hij tegen de neuspiercing van Jess aan, waardoor het ringetje tegen haar neusbotje aanstoot. Geen fijn gevoel waarschijnlijk en de neus piercings eruit halen is voor Jess geen optie.

Les in zoenen

Jess besluit daarom om Michael een les zoenen te geven. Ze vertelt hoe hij het beste zijn hoofd kan houden, zodat Jess geen gedoe heeft met haar piercings.

Dit laat Michael zich geen twee keer zeggen. Hij neemt direct de proef op de som en begint weer aan een potje huigboksen met de meid.

Kijkers raken ondertussen niet uitgepraat over het kleffe stel. Het is namelijk alweer een tijdje geleden dat er een leuke match uit het huis is gewandeld.

Meer van dit: