HomeWTF?!LLDL deelneemster Sina: "Als ik begin te soppen, wil ik het overal...

LLDL deelneemster Sina: “Als ik begin te soppen, wil ik het overal doen: Kinderboerderij, volle kroeg”

We hadden het gisteren al even over de Lang leve de liefde tussen Arie en Sina. Arie vertelde namelijk tijdens zijn date dat hij klein geschapen was, maar kon likken als Lassie. Sommige kijkers dachten dat hij hiermee zijn kansen vergooid had, maar niets blijkt minder waar. 

De gesprekken van Arie en Sina

Dat Arie en Sina niet vies zijn van een potje wippen, dat blijkt wel uit de nieuwe aflevering van het programma. De twee hebben het namelijk opnieuw over seks.

Tijdens het gesprek lijken ze de camera’s helemaal te vergeten. Ze vertellen namelijk in geuren en kleuren over hun eigen seksleven. Het begint allemaal met de vraag: “Wat is de gekste plek waar je al eens gewipt hebt?”. Arie heeft direct een hele lijst die hij opsomt. “Ik heb al eens gewipt in een bus, vrachtwagen, in het Oostvoorne meer, in de keuken, in de gang, beneden in de kelder, tussen de kelderboxen, tussen de bramen.” 

Sina haar hersens maken ondertussen overuren over de plekjes waar ze zelf al heeft mogen wippen. Ze kan dan ook niet wachten om het aan Arie te vertellen.

De bijzondere plekjes van Sina

Sina hoeft niet lang na te denken over de bijzondere plekjes waar ze zelf heeft gewipt. “Mijn gekste plekjes, Gods allemachtig, ik heb er zoveel. Kinderboerderij, boven op het biljart in een volle zaal, in een volle kroeg, bovenop de stadspoort. Iedereen kon me horen natuurlijk. Ze zeiden: Gaat het goed Sina? Ik zei: Ja jong!”

Ze gaat verder: “Ja, zulke rare plekjes heb ik dan weer gehad. Als ik zin heb en ik loop daar toevallig, ja boeien”. Na haar bekentenis adt ze in één teug haar biertje weg, met een charmante boer als afsluiter.

We hopen voor de kinderen van Sina en Arie dat ze de aflevering niet bekeken hebben. Ook op X gaat het los over het bijzondere stel:

Meer van dit: