HomeTelevisieLLDL deelneemster Fenna bewijst dat hele programma in scène wordt gezet

LLDL deelneemster Fenna bewijst dat hele programma in scène wordt gezet

Lang Leve de liefde is inmiddels alweer jaren op televisie en dat is niet voor niks. Het programma is rete populair en wordt iedere werkdag door een hele hoop mensen bekeken. De afwisseling in deelnemers speelt daar een belangrijke rol in. Er is altijd wel iets opmerkelijks te vinden.

Altijd opmerkelijk

Als je de liefde wilt vinden via een programma op televisie dan ben je sowieso al bijzonder te noemen. De ‘normale’ mens doet niet zomaar mee aan zo’n programma. Je moet daar behoorlijk zelfverzekerd en avontuurlijk voor zijn.

Het valt dan ook op dat vrijwel alle deelnemers iets bijzonders hebben. Zo hebben we deelnemers met een bijzonder uiterlijk, maar ook heel erg veel deelnemers met bijzondere opvattingen. Nu blijkt alleen dat het toch allemaal wat minder bijzonder is dan het lijkt. Fenna heeft namelijk ‘bewijs’ geplaatst dat het hele programma in scène wordt gezet.

‘Ze knippen en plakken’

Fenna is naar eigen zeggen drie dagen in de villa geweest met haar date Ricardo. Ze vertelt aan haar volgers dat ze het erg naar haar zin had met Ricardo in de eerste 24 uur. Fenna en Ricardhadden daarom ook besloten te verlengen.

Ze had het vervolgens nog erg naar haar zin en uiteindelijk zijn ze drie dagen in het huis gebleven. Toen de aflevering online kwam, was er zó veel geknipt en geplakt, dat het een heel ander soort date leek.

Er werd namelijk niet eens uitgezonden dat de twee verlengd hadden. Ze lieten Ricardo overkomen als een vent die niets in het huishouden wil doen maar hij had haar wel degelijk met een paar dingetjes geholpen.

Ook het stuk waarin Ricardo zegt dat hij niet kookt en dat vrouwen dat horen te doen, is volgens Fenna niet zo gegaan. Toen we haar vroegen of dat ook verknipt was, was ze duidelijk: “Ja dat ging zo niet, hij zei nog dat het een grapje was.”

Reacties van oud deelnemers

In de reacties van het filmpje van Fenna staat het vol met oud deelnemers. Zij zeggen ook allemaal dat er een heleboel verknipt en geplakt wordt, zodat het programma zelf kan bepalen hoe ze een deelnemer over willen laten komen.

Oud deelneemster Lisanne zegt: “Bij mij elk gesprek was gewisseld en anders neergezet”. De vriendin waar Fenna appcontact mee had in de aflevering, zegt ook dat hun hele gesprek niet eens zo is gegaan. Ze editen gewoon zelf wat ze willen.

Oud deelneemster Sanne vult aan: “Ik zweer zoiets was dus ook bij mijn aflevering gebeurd hahaha ze knippen en plakken gwn echt te erg en laten je overkomen als hoe ze zelf willen.”

Het is wel duidelijk dat er op televisie het één en ander geknipt en geplakt wordt, maar dat het zo erg is, is wel opvallend te noemen. Hieronder tekst en uitleg van Fenna over haar deelname.

@kusfenna_

Het echte verhaal achter onze date in de villa bij lang leve de liefde ❤️ #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupagе #liefde #sbs6 #storytime @rico.038

♬ origineel geluid – 𝐅𝐞𝐧𝐧𝐚 𝐛

Meer van dit: