HomeWTF?!Kijkers merken dat Lang Leve de Liefde in scène is gezet, Let...

Kijkers merken dat Lang Leve de Liefde in scène is gezet, Let op haar glas

Over het algemeen vallen programma’s als Lang Leve de Liefde onder reality tv-principe. Dat wil zeggen dat er niet geknipt en geplakt zou moeten worden in de beelden. Tóch merken kijkers nu iets vreemds op aan het glas van Charlene. Vandaar dat er soms wat vreemde gesprekken zijn!

Ongemakkelijke gesprekken

Het komt heel erg vaak voor dat er ongemakkelijke gesprekken te zien zijn in het programma. Soms zijn het eenzijdige gesprekken en soms reageren ze op dingen die niet eens gezegd worden. Nu blijkt dus dat er toch wel in de beelden geknipt wordt. Logisch wel als ze de saaie onzin eruit filteren maar het is dus ook wel goed mogelijk om de deelnemers op deze manier te framen.

In het geval van Othman en Charlene is er wel een klik. Als ze uiteindelijk in de jacuzzi belanden, merken de kijkers wat vreemds op. Het gesprek gaat namelijk van hop naar her. Het is te zien aan het glas van Charlene. Ze drinkt steeds wat anders en weer hetzelfde. Dat zou dus kunnen betekenen dat ze zinnen omdraaien om het wat meer op te spicen.

Kijkers reageren

Een kijker reageert onder het fragment: “Hoe wordt er geknipt en geplakt in deze aflevering. Ze zitten in de hottub en haar glas wijn veranderd wel 4 keer van rood naar wit naar rood naar wit. En dat in een gesprek van 15 seconden? Hoe dan?” In principe is het dus gewoon een nep gesprek waar je naar zit te kijken.

Steeds vaker zien we nu beelden op televisie waar mee geknoeid is. Zo kwam het al een keer voor dat kijkers het aan een glas zagen bij First Dates. Ook wordt er heel veel geknoeid bij het programma Steenrijk, Straatarm. Daar zouden zelfs acteurs mee doen die in huurhuizen verblijven. Afijn… Wellicht is die oude media gewoon op hun laatste tenen aan het lopen.

Meer van dit: