HomeTelevisieLang Leve de Liefde kijkers unaniem: 'Dit is het grootste chagrijn óóit'

Lang Leve de Liefde kijkers unaniem: ‘Dit is het grootste chagrijn óóit’

Kijkers van het programma Lang Leve de Liefde zijn het er met zijn allen over eens. Deelnemer Marie is het grootste chagrijn óóit. Ze wil niks van Arie weten en alles wat hij zegt, is eigenlijk verkeerd. Echt gezellig zal het voor Arie niet meer gaan worden.

Chagrijn in Lang Leve de Liefde

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je met je verkeerde been uit bed stapt maar zo chagrijnig als Marie zijn er niet veel. Als ze bespreken wat ze willen gaan eten, zegt Marie al dat Arie zelf mag kiezen wat hij wil eten. Als hij dan zegt dat hij graag aardappelen met prei wil eten, lacht ze hem vierkant uit en zegt ze: “Ik ga hier toch geen aardappelen zitten vreten”.

Vervolgens geeft Arie aan dat ze het anders zelf maar moet kiezen en maakt dan een grote fout. Hij noemt haar lieverd en daar is ze niet van gediend. Hoewel Arie het aardig bedoeld, zegt Marie: “Hey geen lieverd nog effe zeggen hoor hey sorry, jemig dat gaat mij te snel”. Ze is flink op haar tenen getrapt. Uiteindelijk besluiten ze maar om een simpel pizzatje te nemen.

Kijkers zijn unaniem

Als de pizza op is en ze geen gespreksstof meer hebben, pakken ze het bakje met vragenkaartjes er maar eens bij. Marie mag openen met de vraag ‘Wat doe jij om een relatie spannend te houden?’. Vervolgens laat ze Arie niet antwoorden maar vraagt ze zich gelijk hardop af wat dit nou weer voor onzin is. Ze vindt het maar een achterlijke vraag.

Haar chagrijnige gedrag gaat nog een tijdje door en alles wat Arie zegt valt niet goed bij Marie. Kijkers vinden het verschrikkelijk en geven Arie het advies om het op een lopen te zetten. Sommige mensen zeggen dat ze liever een boete zouden pakken dan 24 uur met dit mens opgescheept zitten. De kijkers zijn in ieder geval unaniem: Dit is de meest ongezellige vrouw óóit.

 

Meer van dit: