HomeWTF?!Domino's Pizza fiets ontploft wanneer bezorger zijn pizza wil afleveren

Domino’s Pizza fiets ontploft wanneer bezorger zijn pizza wil afleveren

Een leuk eerste bijbaantje is het bezorgen van eten. Domino’s Pizza is misschien wel de bekendste keten waar je als bezorger aan de slag kunt gaan. Vroeger reden deze bezorgers nog vol gas rond op gehavende scooters maar tegenwoordig hebben ze hagelnieuwe elektrische fietsen. In ieder geval één bezorger is niet blij met deze transitie.

Fiets ontploft

De brandweer deelt vaak beelden waarin ze waarschuwen over brandgevaar bij elektrische fietsen. Vaak zijn dat dan beelden van ontploffende elektrische fietsen, maar zo heftig en duidelijk als deze hebben we ze nog niet vaak gezien. Iemand heeft namelijk gefilmd hoe een elektrische fiets van Domino’s ontploft.

Wanneer de bezorger onderweg is om zijn pizza af te leveren, begint de fiets ineens te roken. Hij kiest er (gelukkig) voor om maar af te stappen en even later vliegt de fiets in de fik. In principe erg zat maar blijkbaar zit er in zo’n accu nog veel meer kracht dan je denkt. De fiets ontploft namelijk na een paar seconden en spuit een bal van vuur in het rond. Nu zien we dus eindelijk waarom de pizza wel eens te laat bezorgd wordt.

@lnternetgekkies

Hard gefietst

♬ origineel geluid – internetgekkies

Meer van dit: