HomeGekkiesKijkers gaan los over Lang Leve de Liefde deelneemster met ochtendhumeur

Kijkers gaan los over Lang Leve de Liefde deelneemster met ochtendhumeur

Lang Leve de Liefde is een programma waarin twee onbekenden aan elkaar gekoppeld worden om minimaal 24 uur met elkaar in een Villa door te brengen. Het programma is in enkele seizoenen uitgegroeid tot kijkcijfer kanon en het heeft al meerdere iconische fragmenten voortgebracht. Ook nu gingen kijkers helemaal los over een zure deelneemster!

Iconische fragmenten

Het programma bestaat pas kort maar is midden in de coronaperiode uitgegroeid tot mediageschiedenis. De deelnemers uit het programma zijn vrijwel altijd bijzonder te noemen. Voor kijkers dan ook een reden om flink te discussiëren over hoe (en vooral waar) het programma de deelnemers cast.

In de 24 uur dat de deelnemers met elkaar moeten zijn, kunnen ze verschillende activiteiten doen. De jacuzzi geeft altijd de meest mooie beelden maar ook het ontbijt heeft al meerdere keren geleid tot hilarische fragmenten.

Samuel en Daphne

Dit keer waren het Samuel en Daphne die in de picture stonden. Samuel heeft namelijk geen eitje voor Daphne gekookt en daar baalt ze nogal van. Ze laat ook meteen merken dat ze niet perse een ochtendmens is. Samuel probeert het nog op te lossen door rustig te blijven en even niks te zeggen maar ook daar is Daphne niet van gediend.

De reacties op het voorstukje van de aflevering zijn dan ook niet mals. De topcomments zijn comments als: “Toch niet heel raar dat sommige geen relatie kunnen vinden / krijgen” of “Mijn hemel zeg! Mevrouw zonnestraal is ook wakker”. Het lijkt er dus niet op dat ze de liefde bij elkaar zullen vinden… Benieuwd naar het fragment? Bekijk het dan hieronder!

Meer van dit: