HomeTelevisieKijkers gaan stuk om Jan Smit in Lang Leve de Liefde, die...

Kijkers gaan stuk om Jan Smit in Lang Leve de Liefde, die woest is om zijn natte trui

Als je meedoet aan Lang leve de liefde, dan wil je natuurlijk het liefste een leuke match. Spraakmakende types zijn leuk voor de kijker, maar zeker niet voor diegene die er 24 uur mee in huis moet zitten. Het liefste wil je dan natuurlijk direct wegrennen, maar dat kan tijdens bij het programma. 

‘Look a like Jan Smit’

Deze week maken we kennis met Jessica en haar date. Haar date heeft niet alleen een cadeautje meegenomen, maar ook iets dat wat over ‘zichzelf’ vertelt. Hij vouwt namelijk een kartonnen pop op van niemand minder dan Jan Smit.

Jessica heeft al snel door waarom hij een kartonnen pop van Jan Smit opent: ‘”Je hoort zeker vaak dat je op hem lijkt?” Aan haar gezicht te zien zag ze zelf niet direct de sterke gelijkenissen. Uiteindelijk is het onderwerp Jan Smit voorbij en leert ze de echte persoon achter haar look-a-like kennen.

Hij vertelt al snel dat hij 40 jaar is en nog bij zijn ouders woont. Het gezicht van Jessica spreekt boekdelen na het horen van deze bekentenis.

“Steek je handen uit de mouwen”

Later in de avond gaan de twee gourmetten. Tijdens het gourmetten is er geen sprankje romantiek te bekennen. Uiteindelijk is Jessica degene die alles opruimt en schoonmaakt na het gourmetten.

Als ze de kraan uitzet komt er een minidruppeltje terecht op de trui van haar date. Hij wil daarom direct een droog doekje hebben. Jessica is er helemaal klaar mee en reageert: “Sorry, maar daar ben ik echt heel ongeduldig in. Ik denk dan steek je handen ook even uit de mouwen of zo”.

Haar date is blijkbaar Oost-Indisch doof, want zijn enige reactie is: “Ligt er een theedoek?” Jessica reageert geïrriteerd: “Nee joh, dat droogt vanzelf wel!”. 

Haar date kan het niet laten rusten en besluit alsnog met een keukenpapiertje zijn trui te drogen. Een verlenging met de Volendamse look-a-like zit er waarschijnlijk niet in.

Meer van dit: