HomeTelevisieLLDL deelneemster Isabelle weet niet wat eieren zijn en schrikt zich kapot...

LLDL deelneemster Isabelle weet niet wat eieren zijn en schrikt zich kapot als ze erachter komt

Gisteren deelde we al een bericht over de date van Isabelle in Lang leve de Liefde. Isabelle kon namelijk niet geloven dat de wereld rond is. Haar redenatie zorgde voor enorme kritiek op X en kijkers konden hun oren niet geloven. Toch bleek dit niet zomaar een sporadische domme opmerking te zijn. In de nieuwe aflevering van LLDL weet ze opnieuw de kijkers te verbazen. 

‘Legt een kip een ei?’

In de avond zitten de twee gezellig buiten te genieten van ‘leuke’ gesprekken. Het gesprek krijgt al snel een vreemde wending als Isabelle vraagt: “Waarom is een ei een ei en waarom zit er geen kuiken in?”

Djavan doet zijn best om het duidelijk uit te leggen: “Omdat kippen eieren kunnen leggen zonder dat die eieren bevrucht zijn. Daarvoor hebben ze een haan nodig”. Isabelle reageert direct met een stiekeme lach: “Oké dus dan is het een miskraam?”. Haar date probeert het daarom wat beter uit te leggen.

“Je zou het kunnen vergelijken met ongesteldheid bij een vrouw. Dat zijn eicellen die niet bevrucht zijn”. Alsnog is Isabelle het er niet mee eens: “Neehee, ongesteldheid laat zien dat je niet zwanger bent”. Haar date blijft rustig en reageert: “Ja omdat de eicellen niet bevrucht zijn!”. Isabelle kan haar oren niet geloven en vraagt: “Dus we eten eicellen?”. Djavan beaamt dit waarna Isabelle in complete shock is.

Aandacht voor haar Instagrampagina

Mannen vinden het vaak leuk als ze hun intelligentie kenbaar kunnen maken bij een vrouw. Een vrouw die dus niet alles weet, is best wel sexy.

Als een vrouw ronduit dom is, dan is dit natuurlijk een echte afknapper. We snappen daarom ook niet waarom de date van Isabelle nog niet uit de Lang Leve de Liefde villa gerend is.

Isabelle heeft ook een eigen Instagrampagina waar ze geregeld onthullende kiekjes deelt van haarzelf. Ook heeft dit meisje meer dan 100.000 volgers op TikTok. We hebben daarom een sterk vermoeden dat ze haar domheid in scene zet, zodat meer mensen over haar praten. Negatieve aandacht is namelijk ook aandacht. Alles voor de views.

Hieronder zijn wat kiekjes van Isabelle te bekijken en onderaan het artikel kun je het fragmentje over de kip en het ei vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isabelle joëlla (@isabelle.deroij)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isabelle joëlla (@isabelle.deroij)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isabelle joëlla (@isabelle.deroij)

Meer van dit: