HomeHumorCulinair hoogstandje verovert social media: Zo maak je Frikandelli bolognese

Culinair hoogstandje verovert social media: Zo maak je Frikandelli bolognese

Met frikandellen kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor een frikandel speciaal, een frikandel pindasaus of zelfs een loempiadel. Vond je de loempiadel al een echte gekke snack? Het kan nog gekker!

Het lijkt tegenwoordig een trend om de gekste recepten te maken. Nu is er weer een bijzonder frikandellenrecept voorbij gekomen die in het tegen staat van de frikandel.

De Italiaanse frikandel

Als Nederlanders zijn we natuurlijk gek op onze eigen Hollandse frikandel. Toch vinden we het ook lekker om soms wat andere keukens te proeven. De Italiaanse keuken valt ook goed in de smaak bij de meeste mensen. Om deze twee favorieten met elkaar te combineren, is er nu een nieuw gerecht bedacht: Frikandelli bolognese.

Voor de Frikandelli bolognese heb je weinig ingrediënten nodig. Je hebt alleen een fles curry, een pak spaghetti, uien en een doosje frikandellen nodig. Eventueel kun je nog kiezen voor geraspte kaas, voor het extra effect.

Ultiem kater eten

De pasta is misschien niet zo gezond, maar wel een ultieme maaltijd na een avondje doorhalen. Het blijkt namelijk dat het gerecht behoort tot één van de beste katermaaltijden.

Natuurlijk niet zo gek, want het liefste ontbijt je al met frikandellen na een avondje flink drinken.

Of het op een misselijke maag ook goed werkt, is maar de vraag. In ieder geval hoef je de deur niet meer uit en kun je Thuisbezorgd links laten liggen. Toch raden we het niet aan als je eters krijgt, het valt namelijk niet direct onder culinaire hoogstandjes.

Meer van dit: