HomeTelevisieB&B Vol Liefde deelnemer Corina geeft iets verschrikkelijks toe: 'Ik ben een...

B&B Vol Liefde deelnemer Corina geeft iets verschrikkelijks toe: ‘Ik ben een heks’

Het aantal kijkers voor B&B Vol Liefde blijft maar toenemen. Niet gek, want het programma zit vol spraakmakende fragmenten. Het gesprek van de dag gaat vooral over Le Domaine Vert, de bed and breakfast van Walter. Deze trekt namelijk figuren die iets unieker zijn dan gemiddeld.

Corina op bezoek

De 49-jarige Corina is op bezoek bij Walter, maar vindt het nog best lastig om te aarden bij Walter. Ze heeft het idee dat Walter haar nog niet echt ziet staan. De kijker daarentegen ziet Corina wel, want ze komt vanaf het begin ontzettend druk over. Toch heeft Corina ook een rustige kant, die ze in gesprek met Walter laat zien.

Corina vertelt alles over haar spirituele kant en hoe dit door anderen vaak verkeerd wordt begrepen. Corina is namelijk een echte heks. Dat is ze niet om haar gedrag, maar omdat ze dat écht is. Ze heeft zich 11 jaar geleden namelijk bekeerd tot heks. Wanneer ze erover aan het vertellen is, raakt ze erg emotioneel.

Heksen in de geschiedenis

Corina: ‘Ik weet dat daar heel veel lading op ligt bij heel veel mensen, met een heel negatief beeld…’ Vervolgens schiet ze vol. Dat komt omdat ze terugdenkt aan alle heksen die in de loop der eeuwen zonder pardon op de brandstapel werden gesmeten. ‘Alle vrouwen die onterecht zijn mishandeld, op de brandstapel zijn beland, gemarteld omdat ze zelfstandig durfden te zijn. Daar ben ik het aan verplicht om het te zeggen.’

Walter hoort het allemaal aan en vindt het erg begrijpelijk. Hij voelt haar pijn dat ze niet vrijuit kan zijn en dat gunt hij haar wel. Waar die twee dus dichter tot elkaar kwamen, was het de kijker die nog verwarder achterbleef dan daarvoor al was. Bekijk hieronder het fragment van RTL waarin ze het toegeeft.

Meer van dit