HomeTelevisieB&B Vol Liefde Leendert wil graag wippen, maar Thalia niet dus mag...

B&B Vol Liefde Leendert wil graag wippen, maar Thalia niet dus mag ze ophoepelen

In het programma B&B Vol Liefde, zoeken mensen naar de ware. Om de ware te vinden moet je iemand goed leren kennen, zowel van binnen als van buiten. Als de exotische Thalia op bezoek komt bij Leendert, lijkt de klik er meteen te zijn. Na een paar dagen mag Thalia echter gewoon weer ophoepelen.

Leendert in België

Leendert heeft een bed and breakfast in de Belgische Ardennen. In een oude watermolen, jaagt hij zijn dromen na. Dit moet hij echter wel helemaal alleen doen en dus zoekt hij naar een lieve partner. Dankzij het programma kwamen er best wat vrouwen op bezoek, maar die vonden het uiteindelijk maar niets. Tót de exotische Thalia bij Leendert op bezoek kwam.

De oude watermolen danste weer door de aanwezigheid van Thalia en ook Leendert leefde op. Een andere kandidaat die aanwezig was, had dit door en besloot bij Leendert te vertrekken. Dat vertrek gaf genoeg tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen. Een romantisch avondje in de jacuzzi en sauna liet de boel bij Leendert stomen. Hij vroeg Thalia dan ook mee naar zijn kamer om nog wat vieze dingen te doen, maar daar had ze helaas geen behoefte aan.

Ophoepelen

Leendert baalde daarvan en besloot haar maar meteen gewoon lekker naar huis te sturen. Ze moest toevallig weg, maar zou nog wel terugkomen. Voor Leendert hoeft dat niet meer want ze wil toch niet wippen. Zelf geeft hij echter een ander argument namelijk dat hij denkt dat haar aanwezigheid de andere dames zou afschrikken.

Thalia is het daar niet mee eens. Ze heeft het gevoel dat ze weggestuurd is omdat ze niet wilde wippen en ook de kijkers zijn het met haar eens. Thalia zegt: “Ik ben katholiek. Ik heb van mijn mama en papa goede normen en waarden meegekregen. Je kunt niet zomaar met een jongen naar bed. Verder moeten alle dingen groeien.”. Toen ze wegreed riep ze nog zonder om te kijken: “Adios Amigo!”. 

Voor het fragment verwijs ik je door naar de website van RTL Boulevard, daar kan je zien hoe het zich ontwikkelde en wat ze er allebei over te zeggen hebben.

Meer van dit